Aşure yemeye çağırdığı komşuları tarafından soyuldu 

Tekirdağ'da son dönemlerde hırsızlıklarda artış yaşanıyor. Çorlu ve Saray'da ev ve işyerlerinden yapılan hırsızlıklarda; çok miktarda ziynet eşyası, ev eşyası, alkollü içki ve kişisel e

Saray 6.11.2020 13:22:00 0
Aşure yemeye çağırdığı komşuları tarafından soyuldu 

Çorlu'da bir kişi, Şeyhsinan Mahallesi'ndeki evinden hırsızlık yapıldığı şikayetiyle Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ne başvurdu. Mağdur vatandaş; evde tek başına aşure yaptığını, komşuları olan şüpheli kişileri aşure yemeye eve davet ettiğini, şahıslar evden gittikten 2 gün sonra yatak odasındaki gardırobun içinde muhafaza ettiği kutunun içerisindeki 1 adet zincir kolyenin, 1 adet 1 gram altının, 1 adet alyansın, 3 adet 10'ar gramlık bileziğin, 1 adet çerçeveli ve zincirli beşi bir yerde Ata altınlarının yerinde olmadığını fark ettiğini söyledi. Çalınan ziynet eşyalarının değerinin 49 bin lira değerinde olduğunu belirten mağdur vatandaş, şüphelendiği komşularından şikayetçi oldu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor. 

 

SARAY'DA MARKETTEN HIRSIZLIK 

 

Öte yandan Saray'da, bir marketten hırsızlık yapıldığı gerekçesiyle polise başvuran market yetkilisi, suçüstü yakalanan şüpheliden şikayetçi oldu. Yenimahalle Polis Merkezi Amirliği'ne başvuran market yetkilisi, ilçedeki zincir marketlerden birinin sorumlusu olduğunu belirterek, 50'li yaşlarda erkek bir kişiyi 70'lik rakı çalarken yakaladığını, ayrıca aynı kişinin daha önce de iki kez marketten rakı, parfüm, traş bıçağı ve bal çaldığını tespit ettiklerini söyledi. Gözaltına alınan şüpheli hakkındaki soruşturma sürüyor. 

 

Haber / Harun PEHLİVAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10