Malkara MYO Akademik Kurul Toplantısı yapıldı 

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Malkara Meslek Yüksekokulu (MYO) 2020-2021 Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin'in katılımıyla yapıldı. Malkara Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda pandemi

Tekirdağ 6.11.2020 13:24:00 0
Malkara MYO Akademik Kurul Toplantısı yapıldı 

 

Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Metin Dağ'ın okul tanıtım sunumunun ardından konuşan yüksekokul müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Recep Erbay, “2020-2021 eğitim öğretim yılının yüksekokulumuz, üniversitemiz ve tüm üniversitelerimiz için sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesini temenni ediyorum. Şahsım ve yüksekokulum adına Rektörümüz Prof. Dr. Mümin Şahin’e şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

 

ŞAHİN: NKÜ'NİN BAŞARI GRAFİĞİ YÜKSELİYOR

 

Ardından konuşan NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, başarı grafiği giderek yükselen NKÜ'nün yoğun çalışma temposu hakkında detaylı bilgi verdikten sonra, ülke olarak içinden geçtiğimiz salgın döneminde alınan tedbirlere ve özellikle uzaktan eğitime dair gerçekleştirilen atılımlara dikkat çekerek, “Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yeni eğitim öğretim yılımızın hayırlara vesile olmasını diliyor ve bir an önce Covid-19 pandemisinden hem ülkemiz hem de insanlık adına kurtulmayı diliyorum” ifadelerini kaydetti. Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle ve yüksekokul tanıtım gezisiyle sona erdi. 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10