Topçu: Yetenekli, kaliteli ve ahlaklı sporcu yetiştirmeyi amaçlıyoruz

Çerkezköy'de alt yapı kategorilerinde çalışmalarını sürdüren Fevzipaşaspor Kulübü pandemi koşullarında geleceğin futbolcularını yetiştirmeye devam ediyor. Kulüp Başkanı Kenan TopÃ?

Çerkezköy 9.11.2020 09:00:00 0
Topçu: Yetenekli, kaliteli ve ahlaklı sporcu yetiştirmeyi amaçlıyoruz

 

 

Çerkezköy Fevzipaşaspor Kulübü  Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak için kolları yeniden sıvadı. Koronavirüs salgını yüzünden hayatın durduğu ülkede futbol sektörü de süreçten etkilendi.

 

 

"BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ"

 

Kulüp Başkanı Kenan Topçu ve tecrübeli antrenörler Sefer İkizoğlu ve Tuna Akgüneş eşliğinde antrenmanlarını sürdüren minik sporcular azimli ve hırslı çalışmalarıyla göz dolduruyor. Fevzipaşaspor Kulüp Başkanı Kenan Topçu “ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ahlaklı, dürüst, zeki bireyler olarak gelişmesi, kendilerini geliştirmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Burada sadece spor değil aynı zamanda çocuklarımıza yardımlaşmayı, paylaşmayı da öğretiyoruz. Gençlerimizi sporun birleştirici gücüyle tanıştırıyoruz. Onlarla birlikte yaptığımız çalışmalarda ekip çalışmasını ön planda tutuyoruz. Gençlerimiz, geleceğe umut olmaya devam edecektir. Sadece futbolun değil, sporun her türlü branşında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hakimdir. Biz burada yaptığımız antrenmanlarda öncelikle bu ruhu geliştirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

 

"ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR"

 

Topçu “ Çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onları geleceğe umutla hazırlamak için yıllardır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye’de yetenekli, kaliteli ve ahlaklı sporcu yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Alt yapıdan çıkan çocuklarımız ilçemizde mücadele eden spor kulüplerinde ve üst liglerde mücadele edecek düzeye gelecektir” dedi.

 

"KURALLARA UYUYORUZ"

 

Topçu “ Pandemi kuralları çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Antrenman öncesi dezenfektan işlemleri yapılıyor ve antrenmana katılan her sporcunun ateşi ölçülüyor. Bu dönemde hepimiz gerçekten çok dikkatli olmamız gerekiyor. Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Biz de kısıtlı sayıda çocuğumuz ile antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımıza maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini anlatıyoruz. Velilerimizi de kısıtlı sayıda içeri alıyoruz. Soyunma kabinlerimizi de sürekli dezenfekte ediyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10