Muhtarlarla pandemi değerlendirme toplantısı yapıldı

Koronavirüs salgınının yayılmasını engellemek ve vatandaşları salgından korumak amacıyla Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında pandemi değerlendirme toplantısı gerçekleş

Çerkezköy 9.11.2020 17:41:00 0
Muhtarlarla pandemi değerlendirme toplantısı yapıldı

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin, muhtarlar ve Covid-19 çalışma ekibi katıldı.

 

İZOLASYON SÜREÇLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

 

Toplantıda ülkemizde ilk vakanın tespit edildiği günden itibaren bugüne kadarki Covid-19 pandemisi ile ilgili yapılan çalışmalar, alınan tedbirler gözden geçirilerek, ilçe bazlı değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca tespit edilen vakalar ve temaslıların takibi, tedavisi, izolasyon süreçleri değerlendirildi.

 

KURALLARA UYALIM

 

Toplantı ile ilgili değerlendirmede bulunan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban “Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında ilçe genelinde başta sağlık hizmetleri olmak üzere tüm kurumlarca bütün tedbirler en üst düzeyde alınmıştır. Vatandaşlarımızın da kendi sağlıkları ve sevdiklerinin sağlıklarını korumak için maske, sosyal mesafe ve el hijyeni gibi kurallara uymaları büyük önem arz etmektedir. Koronavirüsle mücadele kapsamında tüm kurumlarımızla birlikte var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu mücadelemize kurallara uyarak destek olan vatandaşlarımıza, Emniyet ve Jandarma ekiplerimize ve sağlık personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10