Edirnespor Kemer deplasmanından üç puanla döndü

Edirnespor, Misli.com 3'üncü lig 8'inci hafta maçında Kemerspor'u 2-0 skorla yenerek ilk deplasman galibiyetini aldı.Maç boyunca rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Edirnespor'u gole taşıyan golleri 9 ve

13.11.2020 14:36:00 0
Edirnespor Kemer deplasmanından üç puanla döndü

Kemer İlçe Stadyumu'nda oynanan maçta Edirnespor sahaya galibiyet parolasıyla çıktı. Geçtiğimiz hafta Payapor karşısında kaçırdığı galibiyetin ardından moralleri yükseltmek isteyen sarı kırmızılılar  ilk ve ikinci yarıda bulduğu birer golle sahadan 2  0 galip ayrıldı. 

 

KEMER’DE OYNANDI

 

Kemer Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Erdem Mertoğlu yönetirken, yardımcılıklarını ise  Zafer Gayretli ile aynı bölgeden Arda Anıl Yavruoğlu yaptı. Ev sahibi ekip Kemerspor karşılaşmaya Fatih Mert (Dk.46 Mustafa), Deniz, Yasin (Dk.66 Cem), Bilal, Hasan Emiroğlu, Umut, Berkay Arslan, Hasan Can Yalçıntekin (Dk.76 Mehmet Bayram), Mehmet Kılıç, Gökhan (Dk.46 Sevcan) kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Edirne Belediyesi Edirnespor ise Cihan Alperen, Anıl (Dk.77 Oğuzhan), Ahmet, Harun (Dk.66 İlyas), Mazlum, Hasan (Dk.82 Barış), Ferdi, Enis, Mehmet (Dk.82 Berk), Ümit kadrosu ile çıktı.

 

GOL ERKEN GELDİ

 

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Edirnespor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı.
Edirnespor, maçın 9'ncu dakikasında Hasan Gündoğdu'nun ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Edirnespor atağında ceza alanında kaleye yakın noktada topla buluşan Harun Özcan, Kemerspor kalecisinin hatasını değerlendirerek daha rahat pozisyonda boş durumda olan Hasan Gündoğdu'ya pasını verdi. Hasan Gündoğdu'ya ise topu boş kaleye yuvarlamak kaldı. Maçın başlarında öne geçen Edirnespor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, ev sahibi ekip Kemerspor ise beraberlik golü için yüklendi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Edirnespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

HASAN’DAN İKİ GOL


Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda gol ararken, Edirnespor savunmada hata yapmamaya çalıştı. Rakibinin beraberlik için yüklendiği dakikalarda Edirnespor kontra ataklarla ikinci golü aradı. Karşılaşmanın 74'üncü dakikasında Edirnespor atağında Kemerspor ceza alanı dışında topla buluşan Ahmet Baykal kaleyi görünce sert vurdu. Defansa çarpan top yön değiştirerek az farkla üstten auta çıktı. 79'uncu dakikadaki Edirnespor atağında topla buluşan İlyas, sağ kanattan Kemerspor ceza alanına kadar girdi. Topu ceza alanı içinde boş durumda bulunan Hasan Gündoğdu'ya gönderdi. Gelen topa plase vuruş yapan Hasan kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

 

PUANINI 13 YAPTI

 

Hasan’ın ayağından bulduğu iki golle karşılaşmada rahatlayan Edirnespor kalan dakikalarda kontrolü elinden bırakmadı. Farkı bir indirip son dakikalara ümitli girmeye çalışan Kemerspor ise istediği pozisyonları bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Edirnespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Edirnespor grubunda dördüncü galibiyetini alarak 13 puanla 4' ncü sıraya yerleşti.

 

Haber/Harun PEHLİVAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10