Tekirdağspor üst üste altıncı galibiyetini aldı

Hentbol Kadınlar 1.liginde zirve mücadelesi yapan Tekirdağspor hafta sonunda deplasmanda Adasokağı Spor Kulübü'ne konuk oldu. Rakibi karşısında maç boyunca iyi bir oyun ortaya koyan Tekirdağspor karşılaşmadan d

16.11.2020 15:16:00 0
Tekirdağspor üst üste altıncı galibiyetini aldı

Adana Yüreğir Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Arif Ilkım ve Cemal Eyinç yönetti. Ev sahibi ekip karşılaşmaya Azali, Duygu, Sıla, Melek, Derya, Şerife, Buket Seven, Buket Haklıgör, Gözde ve Tuana kadrosu ile çıkarken, Tekirdağspor ise Sevim, Alev, Dijle, Berfin, Nuran, Ayşe, Buse, Nedret, Leyla, Songül, Ayşenur, Kübra, Leyla, Sevil, Buse kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

 

Karşılaşma her iki takımın da karşılıklı golleriyle başladı. İlerleyen bölümlere doğru oyunda hakimiyeti eline alan Tekirdağspor farkı açmayı bildi. Özellikle Sevil ve Songül’ün golleriyle üstünlüğünü koruyan Tekirdağspor’a ev sahibi ekip Şerife ve Buket ile karşılık vermeye çalıştı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarda kontrolü elden bırakmayan konuk ekip Tekirdağspor ilk devreyi 18-14’lük üstünlük ile tamamladı.

 

RAHAT KAZANDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresi de karşılıklı ataklarla geçerken, oyunda hakimiyeti elinden bırakmayan Tekirdağpor aradaki sayı farkını korudu. Tecrübeli oyuncusu Sevil’in golleriyle farkı yeniden açan Tekirdağspor rahatlarken, ev sahibi ekip ise farkı indirmeye çalıştı. Kalan dakikalarda kontrolü elden bırakmayan Tekirdağspor karşılaşmadan da 33-28 üstün ayrılarak üst üste altıncı galibiyetini elde etti. Tekirdağspor puanını 12 yaparak ikinci sıradaki yerini korurken, Adasokağı Spor Kulübü ise 6 puanla yedinci sırada kaldı.

 

SEVİL AY MAÇIN YILDIZI OLDU

 

Tekirdağspor’da tecrübeli oyuncu Sevil Ay attığı 10 golle maçın yıldızı olurken, Buse 7,Songül ve Leyla 4, Berfin 3, Alev 3, Nedret, Kübra ise birer gol kaydetti. Konuk ekip Adasokağı Spor Kulubü'nde Şerife 8 golle ayakta kalan isimler arasında yer alırken, Buket 7, Gözde 4, Tuana 3,Derya ve Duygu 2, Sıla ve Melek ise birer gol kaydetti.

 

Haber/Harun PEHLİVAN

 

,


0282 726 91 91
0282 747 65 10