Kapaklı'da termal su sondajı yapılacak

Kapaklı'da çıkarılacak sıcak termal su ile ilgili protokol imzalandı. Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'ne (MTA) yaptığı ziyarette, MTA Genel Müdürü Ce

Kapaklı 18.11.2020 14:50:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ziyarette, Erdem ile Kapaklı’da daha önce bulunan termal su ile ilgili görüştü. Karşılıklı görüşmelerin ardından ilçede tespit edilen termal suyun sondaj çalışmaları ile çıkarılması için hazırlanan protokol imzalandı. Protokolün ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Çetin, "İlçemiz, bölgemiz, ülkemiz için hayırlı bir adıma vesile olacağız. Bugün yapacağımız protokolle önümüzdeki ay itibari ile MTA kuyu çalışmalarına başlayacak. İnşallah Allah tamamına erdirir. İnşallah kaliteli, debisi yüksek, sıcaklığı yüksek bir suya erişiriz" dedi.

 

 

"EKONOMİK VE SOSYAL KATKI SAĞLAYACAK"

 

Kapaklı'ya hem ekonomik hem de sosyal anlamda önemli bir katkıyı sağlamış olacaklarını kaydeden Çetin, "Termal su Kapaklımıza değer katacak, kentimiz ve bölgemizin turizm değeri artacak. MTA Genel Müdürümüz Sayın Cengiz Erdem beyefendiye gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum. Termal su, Kapaklımız için inşallah hayırlara vesile olur" ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10