Çorlu'da taksi durakları yenileniyor

Çorlu'daki taksi durakları, belediyenin imkanlarıyla üretilen yeni tip duraklarla değiştiriliyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince şantiyede üretilen yeni tip taksi durakları, şehrin çeşit

Çorlu 18.11.2020 16:15:00 0
Çorlu

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası ile yapılan görüşmelerin ardından talep edilen duraklar, belediye tarafından projelendirildi. Başlatılan üretim çalışmaları kapsamında ilk taksi durağı Huzur Taksi esnafına teslim edilirken, Kazımiye Mahallesi’nde hizmet veren Huzur Taksi durağının anahtar teslimini ise Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptı. Başkan Sarıkurt tarafından yapılan anahtar tesliminin ardından çalışmalarını sürdüren Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Pazar Taksi ve Sembol Taksi duraklarını da yenileriyle değiştirdi.

 

BELEDİYE İMKANLARIYLA ÜRETİLİYOR

 

Konuyla ilgili değerendirmelerde bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, değişimlerin devam edeceğini belirterek, taksici esnafının güvenli bir şekilde hizmet verebilmesinin önemine dikkat çekti. İlçe sakinlerinin güven içinde taşınması kadar taksici esnafının da güvenli bir şekilde hizmet verebilmesinin önemine değinen Sarıkurt, "Eskiyen, deforme olan ve kötü görünen taksi duraklarının yenilenmesi ve estetik bir görünüm kazanması için kendi şantiyemizde, kendi imkânlarımızla taksi durakları üretimine başladık. İmal edilen ve iç tefrişatı tamamlanan ilk taksi durağımızın anahtarını Huzur Taksi esnafımıza teslim ettik. Çorlu’muzda hizmet veren başka taksi duraklarını da aynı şekilde yenilemeye devam edeceğiz. İmal edilen taksi duraklarının içerisinde oturma grubu, masa, çay ocağı ve telefon yer alırken, duraklarımızı iç tefrişatı hazır bir şekilde ücretsiz olarak taksici esnafımızın hizmetine sunuyoruz. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

 

 

SIRAYLA TESLİM EDİLECEK

 

Belediyenin gerçekleştirdiği bu hizmetin kendileri için önemli bir proje olduğunu ifade eden taksici esnafları da başta Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt olmak üzere Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. Bu arada imalatları devam eden yeni taksi durakları, üretimlerinin tamamlanmasının ardından sırayla teslim edilecek.

 

Haber/Harun PEHLİVAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10