Deprem bölgesine giden ekibe plaket ve ikramiye

Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından vakit kaybetmeksizin İzmir'e giderek arama kurtarma faaliyetlerine katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı e

Tekirdağ 20.11.2020 14:39:00 0
Deprem bölgesine giden ekibe plaket ve ikramiye

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, programda yaptığı konuşmada, “İzmir'de yaşanan deprem tüm ülkemizi derinden yaralamıştır. Öncelikle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır; yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ama ülkemiz deprem bölgesinde yer alıyor. Bu gerçekle yaşamaya alışmak zorundayız. Tedbirlerimizi buna göre almalıyız. İzmir’deki deprem haberini alır almaz ivedilikle hazırlıklarımızı tamamladık ve gönüllü olarak arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek isteyen itfaiye erlerimizi deprem bölgesine gönderdik. Kahraman itfaiye personelimiz bölgede mesai mefhumu gözetmeksizin enkaz altında kalan vatandaşlarımızın kurtarılmasında önemli rol oynadılar. Kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bölgemizin deprem kuşağında yer aldığının bilinciyle halkımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla sürdürdüğümüz çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz” ifadelerini kaydetti.

 

PLAKET VERİLDİ

 

İtfaiye Dairesi Başkan Vekili Cengiz Çelik de Başkan Kadir Albayrak’a ve arama kurtarma faaliyetlerine katılan İtfaiye Dairesi Başkanlığı personeline teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Atabey Baytöre ve Müveddet Işık ile İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Recai Süvari, itfaiye erlerine teşekkür plaketlerini verdiler.

 

Haber/Harun PEHLİVAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10