Belediye'den cemaate seccade dağıtımı

Pandemi ve artan koronavirüs vaka sayıları nedeniyle hastalığın bulaşma riskini azaltmak Çerkezköy Belediyesi tarafından Cuma namazı öncesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi Bahçeli camiinde vatandaşlara 100

Çerkezköy 20.11.2020 16:10:00 0
Belediye

Yıldırım Beyazıt mahallesinde bulunan Bahçeli camiinde Cuma namazını eda etmek için gelen vatandaşlara Çerkezköy Belediyesi tarafından seccade dağıtımı yapıldı. Belediye Başkan Yardımcızı Enver Bayram tarafından dağıtılan seccadeler üzerinde Cuma Namazını kılan vatandaşlar, seccade dağıtımı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

 

100 ADET SECCADE DAĞITILDI

 

Pandemi dolayısı ile camilerde Cuma Namazlarının sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak kılındığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram “ Ayrıca namaz kılmaya gelen vatandaşlarımızın seccadelerini yanlarında getirmeleri gerekiyor. Bugün de Yıldırım Beyazıt Mahallemizde bulunan Bahçeli Camiimize gelen vatandaşlarımıza Çerkezköy Belediyesi olarak namaz öncesi 100 adet seccade hediye ettik. Önümüzdeki haftalarda diğer mahallelerimizde de seccade dağıtımı gerçekleştireceğiz” diye konuştu. Pandemi ile mücadelenin devam ettiğini belirten Bayram, vatandaşlardan sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları ile alınan önlemlere titizlikle uymalarını istedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10