Seyir terasında sona doğru

Süleymanpaşa sahil bandına yapımı devam eden seyir terasında son aşamaya gelindi. Rumeli İskelesi ve Selanik Meydanı projelerinden sonra, sahil bandına hareket katacak projeyi hayata geçiren Süleymanpaşa Belediyesi,

Süleymanpaşa 21.11.2020 18:22:00 0
Seyir terasında sona doğru

Uzun bir süre önce Tekirdağ’a çay bahçesi olarak hizmet eden, ancak yıllar içinde kapanarak kaderine terk edilen alan, yeniden kullanıma açılıyor. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in girişimleriyle Paşa Seyir Terası olarak hizmet verecek alanda bir kafeterya, seyir ve yürüyüş alanları ile tuvaletler yer alacak. Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, inşasında son aşamaya gelinen projenin kısa süre içinde hizmete açılması beklenirken, Belediye Başkanı Yüksel de çalışmaları yerinde inceliyor.

 

TURİSTİK POTANSİYELE KATKI SUNACAK

 

Seyir terasının, geçen yaz hizmete giren ve ilgi gören Rumeli İskelesi ve Selanik Meydanı projeleri gibi Süleymanpaşa’nın turistik potansiyeline kayda değer katkı sunması bekleniyor. Ayrıca terasın her türlü donatısı, Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki atölyelerde üretilerek kayda değer tasarruf yapılıyor.

 

ÇALIŞMALAR SON AŞAMAYA GELDİ

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, seyir terasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Süleymanpaşa’mız denize kıyısı olan şanslı şehirlerden biri, ancak bu zamana kadar bu potansiyel yeterince değerlendirilmemişti. Biz Süleymanpaşa Belediyesi olarak bu turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek projeleri birer birer hayata geçiriyoruz. Paşa Seyir Terası da Rumeli İskelesi gibi yıllarca atıl bırakılan ama potansiyeli yüksek olan yerlerden biriydi. Burasını Süleymanpaşa’da yaşayan hemşehrilerimizin hizmetine kazandırmak için yoğun bir mesai içerisindeyiz. Çalışmalarımız son aşamaya geldi. Allah’ın izniyle kısa süre içinde halkımızın istifadesine sunacağız" ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10