İl ve ilçe toplantıları online yapılacak

AK Parti'de, ana kademe kadın kolları ve gençlik kolları başkanları, il yöneticileriyle gerçekleştirecekleri toplantıları yeni tip koronavirüs nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde telekonferans yöntemiy

Tekirdağ 21.11.2020 18:18:00 0
İl ve ilçe toplantıları online yapılacak

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığından yapılan açıklamada “Malum olduğu üzere Corona ile mücadele için hükümetimiz bir takım kararlar almış, bir dizi önlem devreye sokmuştur. Bu kapsamda il ve ilçe yönetim kurulu toplantılarımızı ikinci bir düzenlemeye kadar online olarak gerçekleştireceğiz'' denildi.

 

KONGRELERDE İPTAL EDİLDİ

 

Öte yandan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya, Afyonkarahisar, Batman ve Siirt 7. Olağan İl Kongrelerinde canlı bağlantı üzerinden konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Salgınla mücadeleye destek vermek için önümüzdeki haftadan itibaren kongrelerimizi erteliyoruz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hukuki altyapımızı geliştirerek, ekonomimizin oturduğu temelleri güçlendirerek, üretimi ve istihdamı artırarak, salgın sonrası yeniden şekillenecek dünyada kendimize iyi bir yer edinmekte kararlıyız." açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Demokrasi ve kalkınma mücadelemizin önünde set kuramayacaklarını görenler, son 7 yıldır ellerindeki tüm kozları sahaya sürdüler." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki tüm zorluklara rağmen doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her karışıyla ülkemizi geliştirme, büyütme, güçlendirme, zenginleştirme mücadelemizde yeni bir dönem başlattık." ifadesinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendimizi başka yerlerde değil Avrupa'da görüyor, geleceğimizi Avrupa ile birlikte kurmayı tasavvur ediyoruz." dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10