NKÜ'de akademi kurul toplantıları online devam ediyor

Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu 2020-2021 eğitim öğretim yılı Güz dönemi akademik kurulu pandemi koşulları nedeniyle online platformda, NKÜ Rektörü  Prof. Dr. Mümin Şahin'in ka

Tekirdağ 23.11.2020 11:48:00 0
NKÜ

2020-2021 Eğitim öğretim yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Tülin Yıldız’ın sunumu ile başladı. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Tülin Yıldız sunumunda; okulun tanıtımı, eğitim öğretim sürecindeki genel durumu, uzaktan eğitimin sürdürülme koşulları, akreditasyon sürecinde gerçekleştirilenler ve yüksekokulun gelecek planlarını paylaştı.

 

REKTÖR ŞAHİN BİLGİLENDİRDİ

 

Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülin Yıldız, Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent Eker  ve  Prof Dr. Yılmaz Çakıcı ile Namık Kemal Üniversitesi Genel Sekreteri Murat Kamil Tırpancı’ya vermiş oldukları desteklerden dolayı şükranlarını sunarak, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının huzurlu, sağlıklı ve verimli geçmesini diledi. Sunumun ardından Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, Tekirdağ’ın güzellikleri ile birlikte vatanımız için özverili çalışmanın gerekliliği, eğitim öğretim sürecinde akreditasyonun önemi ve başarı grafiği artan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin yoğun çalışma temposu hakkında gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin akademik ve idari personeli bilgilendirdi. Şahin konuşmasında; üniversitenin 2020 yılı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksine göre Trakya’daki üniversiteler içinde ilk 50 sıralamasında yer almasını sağlayan güncel gelişmelerinden ve NKÜ kadro atamalarında titizlikle takip edilen planlamalara ayrıntılı olarak değindi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10