Başarılı öğretmenler ödüllendirildi

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmen unvanı verilen tarih olan ve 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanan 24 Kasım dolayısıyla Ergene Demokrasi Meydanı'nda tör

Ergene 24.11.2020 16:39:00 0
Başarılı öğretmenler ödüllendirildi

 

24 Kasım Öğretmenler Günü Ergene'de kutlandı. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait çelengin Atatürk Anıtı'na sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı seslendirildi. Daha sonra Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesaj okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Ergene Deri Sanayicileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Şengül Duran'ın konuşmasından sonra emekliye ayrılan öğretmenlere teşekkür plaketi, Okulum Temiz belgesi almaya hak kazanan kurumların temsilcilerine de belgeleri Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı tarafından verildi.

 

 

MESLEĞE YENİ BAŞLAYANLAR YEMİN ETTİ

Törende e-twining projesi kapsamında başarı elde eden Velimeşe Anadolu Lisesi öğretmenleri Güler Çetin ile Filiz Balnak’a, öğretmenler arası öykü yarışması birincisi Deri Sanayicileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Burçin Esen ile Anı yarışması birincisi Karamehmet Ortaokulu öğretmeni Sefa Yalçın’a ödülleri ve başarı belgeleri Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas tarafından verildi. Ayrıca Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin Ergene İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Yıldırım tarafından verildiği tören, mesleğe yeni başlayan aday öğretmenlerin meslek yemini ile sona erdi.

 

TÖRENE KATILANLAR

Törene, Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Yıldırım, Ergene İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Özgür Dehri, Ergene İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şenol Doğramacı, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, okul müdürleri, idareciler ve öğretmenler katıldı.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10