Albayrak, bir saat izin istedi!

Yoğun mesaisine bir saat ara veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, evinde misafir etmeye başladığı annesiyle kahvaltı yaptı. Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Albayrak, "Bu

Tekirdağ 27.11.2020 13:23:00 0
Albayrak, bir saat izin istedi!

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yoğun mesaisine dün bir saatlik ara vererek, annesi Nefise Albayrak'la kahvaltı yaptı. Sosyal medyadan "Bir Saat İzin İstiyorum" başlığıyla bir mesaj paylaşan Albayrak, "Bu sabah siz değerli vatandaşlarımdan bir saat izin istiyorum. Uzun zamandır salgın koşulları sebebiyle görüşemediğimiz canım annem Nefise Hanımı misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ailemizin 96 yıllık çınarı annemi, evimizde uzun bir süre misafir edeceğiz. Bu sabah da annemin gelişi şerefine, değerli eşim Gülseren Hanımın hazırladığı güzel kahvaltıyı ailecek yapabilmek nasip oldu. Kıymetli annemin gelişi karşısında gelin hanımın mutluluğu gözlerinden okunuyor" ifadelerini kaydetti.

 

 

MASKE, MESAFE VE HİJYEN HATIRLATMASI

 

Başkan Albayrak, mesajının devamında şunları kaydetti: "Annemin sağlığını korumak için evimizde tüm gerekli tedbirlerimizi aldık. Siz değerli vatandaşlarımdan da sevdiklerinizi ve büyüklerinizi korumak için en üst seviyede dikkatli olmanızı ve onları tehlikeye atacak davranışlardan kaçınmanızı rica ediyorum. Salgından korunmanın yolu maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmek ve mümkün olduğunca dışarıyla teması kesmekten geçiyor. Tüm vatandaşlarımıza aile büyükleriyle geçirecekleri nice güzel ve sağlıklı günler diliyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum."

 

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10