Sağlık çalışanlarına ücretsiz otopark

Koronavirüs salgınının başladığı günden bu yana salgınla mücadele çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde toplum sağlığı için büyük

Tekirdağ 28.11.2020 13:54:00 0
Sağlık çalışanlarına ücretsiz otopark

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TEKPARK A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren tüm açık otoparklarda sağlık çalışanlarına ücretsiz hizmet veriyor. Bu kapsamda Süleymanpaşa'nın Eskicami Mahallesi Hastane Yanı Açık Otoparkı, Eski Tarsal Sahil Dolgu Alanı Açık Otoparkı, Çorlu ilçesi Reşadiye Mahallesi Açık Otoparkı, Reşadiye Mahallesi Mandıracı Açık Otoparkı ve Çerkezköy ilçesi Fatih Mahallesi Açık Otoparkı ile Gazi Osmanpaşa Mahallesi Açık Otoparkı'nda sağlık çalışanlarına ücretsiz hizmet veriliyor.

 

 

"SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Covid-19 salgınında var güçleriyle çalışan sağlık çalışanlarımızın yanındayız. TEKPARK A.Ş.'ye ait il genelindeki açık otoparklarımızı sağlık çalışanlarımızın hizmetine ücretsiz olarak sunuyoruz. Halk sağlığını korumak için üstün bir gayret gösteren sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kaydetti.

 

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10