Kapaklı meclisi 10 gündemle toplanacak

Kapaklı Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapılacak. Kapaklı Kültür Merkezi'nde 2 Aralık Çarşamba günü günÃ?

Kapaklı 1.12.2020 12:55:00 0
Kapaklı meclisi 10 gündemle toplanacak

 

Kapaklı Belediyesi 2020 yılının son meclis toplantısını 2 Aralık Çarşamba günü Kapaklı Kültür Merkezi'nde yapacak.

 

BUGÜN TOPLANACAK


Açılış yoklama ve saygı duruşu ile başlayacak toplantının ilk gündem maddesinde 144 ada 14 parselde bulunan 27.15 metrekarelik belediye hissesinin hissedarına satılması konulu yazı görüşülecek. Gündemin ikinci maddesinde Emlak İstimlak Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe yönetmeliğinin 37’inci maddesine istinaden ek bütçe yapılması konulu yazı görüşülüp karara bağlanacak. Bir sonraki gündem maddesinde Kapaklı Belediyesi Disiplin Amirleri yönetmeliği konulu yazılı görüşülürken, dördüncü gündem maddesinde ise boş kadro değişikliği konulu yazı görüşülecek.

 

 

10 MADDE GÖRÜŞÜLECEK

 

Gündemin beşinci maddesinde tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılacak iki adet mühendisin aylık çalışma ücretlerinin belirlenmesi görüşülürken, bir sonraki gündem maddesinde

Cumhuriyet Mahallesi, 209 ada 3 numaralı parselin doğusunda kalan tapudaki tescilsiz alanın, Kapaklı Belediyesi tarafından park (yeşil alan) olarak düzenlemek üzere kullanım hakkının Kapaklı Belediyesine verilmesi, Kapaklı Belediyesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi arasında protokol yapılması konulu yazı görüşülecek. Gündemin yedinci maddesinde Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hibe edilecek araç için yetkilendirme konulu yazısı görüşülüp karara bağlanırken, sekizinci gündem maddesinde ise  Kapaklı Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Teşkilat Yapısı, Görev yetki ve sorumluluk ve Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliği konulu yazı karara bağlanacak. Temizlik İşler i Müdürlüğüne bütçe tertibi açılması ve bu tertibe ödenek artırılması konulu yazının görüşülmesinin ardından meclis park alanına isim verilmesi konusunu görüştükten sonra ilk oturumu tamamlayacak.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10