Akan Sokak'ta kaldırımlar ve yol genişleyecek

Cumhuriyet Mahallesi Akan Sokak'ta sürdürülen yol genişletme ve kaldırım yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Çalışmaların tamamlanması i

Çerkezköy 4.12.2020 16:30:00 0
Akan Sokak

 

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Akan Sokak’ta yol genişletme ve kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, burada yaptığı değerlendirmede, “İlk etapta mevcut kaldırımlar söküldü ve istinat duvarı yapımı için gerekli kazı çalışmaları gerçekleştirildi. Bölgede bulunan ana elektrik besleme hattının yer altına alınması ve mevcut aydınlatma direklerinin kaldırılması için TREDAŞ’a gerekli yazılar yazıldı” diye konuştu.

 

 

KALDIRIM 2.5, YOL 10 METRE GENİŞLİĞİNDE OLACAK

 

Sokağa istinat duvarı yapılacağını ve dekoratif aydınlatma direklerinin konulacağını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ekiplerimiz daha sonra ilk iş olarak istinat duvarı yapımına başlayacak. TREDAŞ’ın gerekli çalışmaları gerçekleştirmesinin ardından kaldırım yapımına başlanacak. Akabinde de yeni kaldırımlara dekoratif sokak aydınlatma direkleri konulacak. Çalışmaların tamamlanması ile Akan Sokak’ta kaldırımlar 2.5 metre, yol da 10 metre genişliğe kavuşmuş olacak.”

 

Haber/Hasret KABAK


0282 726 91 91
0282 747 65 10