İlçemiz adına her türlü fedakarlığı göstermeye hazırız

Kapaklı KENT A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Değirmenci yaptığı açıklamada şirketin pendami sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi. Pandemi süresi boyunca ihtiyaç sahibi vat

Kapaklı 4.12.2020 17:50:00 0
İlçemiz adına her türlü fedakarlığı göstermeye hazırız

 

KENT A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Değirmenci,” ’Dünya'yı sarsan Covid-19 salgını, doğal bir sonuç olarak İlçemizi de etkisi altına almış durumda. Yoğun nüfusa sahip olan sanayi kentleri pandemiyi çok daha zor şartlarda geçirirken, Kapaklı İlçesi bir nebze daha dirayetli durmaktadır. Pandemi sürecinin en başından beri salgınla mücadelede en büyük performansı sergileyen Kent A.Ş., Nisan, Mayıs ve Haziran ayları içindeki 3 aylık periyotta, ihtiyaç sahibi vatandaşlara günlük 2000 adet ekmek dağıtımını ücretsiz olarak gerçekleştirdi. Ücretsiz ekmek dağıtımının yanı sıra, Ramazan ayı içerisinde, günlük 1000 adet sıcak yemeğin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmasında yine Kapaklı Belediyesi ve Kent A.Ş.'nin ortak imzasını görmekteyiz” diye konuştu.

 

 

ÜCRETSİZ DEVAM EDİYOR

 

 

Yaz aylarında pandeminin hafiflediğini fakat Eylül ayında yeniden yükselişe geçtiğini kaydeden Değirmenci,” Pandemideki bu yükseliş sürecini önlemek için Kent A.Ş. Yeniden devreye girdi. Son 3 aylık süreçte, talepte bulunan 1000'den fazla kamu kurumu, ibadethane, şehir içindeki iş yeri ve binaların ortak kullanım alanlarını "ücretsiz" olarak dezenfekte eden Kent A.Ş., halihazırda bu hizmetine devam etmektedir. Biz Kent A.Ş. olarak, ilçemiz adına her türlü fedakarlığı göstermeye hazırız. Şirket bünyemizdeki tüm yöneticilerimiz ve personellerimiz, bu elim süreçle mücadelede büyük bir özveri göstermekteler; bu sebeple tamamına teşekkürü bir borç bilirim. Pandemi sürecini hep birlikte aşacağımıza inanıyorum. Bizler tüm hizmetlerimizi revize ederek ve arttırarak sürdüreceğiz, yeter ki vatandaşlarımız maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam etsinler. Bizler hizmeti vatandaşın ayağına götürmeye devam edeceğiz. Pandemi illetinin bir an önce ortadan kalkmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim.Dezenfekte işlemleri için vatandaşlarımız bizlere talepte bulunabilir. Pandemiyle mücadelenin en güçlü aktörlerinden olan Kent A.Ş., ortak kullanım alanlarının ücretsiz dezenfekte edilmesi işlemine devam etmektedir. Dezenfekte hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın, 444 80 59 veya Kapaklı Belediyesi WhatsApp İhbar Hattı üzerinden taleplerini oluşturması gerekmektedir. Pandemi ile mücadele de bölgenin parlayan yıldızı olan Kapaklı Belediyesi ve iştirak şirketi Kent A.Ş. son dönemdeki mücadelesiyle, Kapaklı halkının takdirini toplamaya devam ediyor” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10