Feci kazada hayatını kaybetti

İstanbul-Çerkezköy yolunda önceki gün iki otomobil ile panelvan aracın birbirine girdiği kazada bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi yaralandı. Kazada araç içinde sıkışan Çerkezköy'ün

Çerkezköy 9.12.2020 17:49:00 0
Feci kazada hayatını kaybetti

 

 

Kaza, dün saat 16.00 sıralarında Değirmenköy Mahallesi Çerkezköy yolu üzerinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen nedenle 2’si otomobil 1 panelvan araç çarpıştı. Kazada sürücüler ve yolcular bulundukları yerde sıkışırken, haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü Selçuk Günaydın olay yerinde hayatını kaybetti.

 

 

ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI

 

Araçlarda sıkışan Muharrem Ö. ile Yakup B. ise itfaiye ve sağlık ekiplerince çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Jandarma ekipleri ve nöbetçi savcının incelemesinin ardından Günaydın’ın cansız bedeni İstanbul Adlı Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Günaydın’ın ölümü başta ailesi olmak üzere dostlarını yasa boğdu.

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

Günaydın, dün Fevzipaşa Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı'nda dualarla ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye; Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, sendika üyeleri, iş adamları, esnaflar, Günaydın’ın yakınları ve ailesi katıldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10