Tekirdağspor Hentbol Takımının zirve takibi sürüyor

Hentbol Bayarlar 1.Liginde mücadele eden Tekirdağspor Hentbol Takımı deplasmanda Antalya Gazi Spor Kulübü Hentbol Takımına konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan

14.12.2020 14:05:00 0
Tekirdağspor Hentbol Takımının zirve takibi sürüyor

Süleyman Evcilmen Spor Salonunda önceki gün oynanan karşılaşmayı Ali Kaya ve İsmail Turğay yönetti. Ev sahibi ekip karşılaşmaya Berivan Kuş, Büşra Keçeli, Büşra Nur Atalay, Hatice Güler, Büşra Cengiz, Hande Önder, Hazal Çaça, Özlem Taşkın, Sinem Yapıcı, Eda Köşker, Zilan Ortaç, Kader Orhan, Mine Evrensel, Yağmur Kaya, Büşra Sadıç, Berfin Şen kadrosu ile çıkarken, Tekirdağspor ise karşılaşmaya Sevim Ay, Alev Mercan, Dijle Karahan, Berfin Yaylı, Nuran Altınparmak, Ayşe Dik, Ayşe Dik, Buse Güner, Leyla Tansalıç, Songül Tezkorkmaz, Ayşenur Durmaz, Kübra Akçayoğlu, Leyla Gümüşsoy, Sevil Ay, Buse Ay kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVRE BERABERE BİTTİ

 

Maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Tekirdağspor Hentbol Takımı ilk dakikalarda tecrübeli oyuncusu Sevil Ay’ın sayıları ile üstünlüğü eline geçirirken, ilerleyen bölümlere doğru ev sahibi ekip Yağmur ve Mine’nin golleriyle ayakta durmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk devresinin ilerleyen bölümlerinde her iki takımda goller bulmaya devam etti. Karşılaşmanın ilk devresi ise karşılıklı kaydedilen gollerle 13-13’lük eşitlik ile tamamlandı.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde savunmayı sağlama alan Tekirdağspor Hentbol Takımı ileride Songül ve Sevil’in golleriyle farkı açmayı bildi. Ev sahibi ekip Antalya Gazi Spor Kulübü ise Hatice ve Berivan ile goller bularak farkı indirmeye çalıştı. Hızlı hücumlardan boş dönmeyen Tekirdağspor Hentbol Takımı son dakikalara avantajlı girdi. Kalan dakikalarda üstünlüğünü devam ettiren Tekirdağspor Hentbol Takımı karşılaşmadan da 28-24’lük galibiyet ile ayrıldı.

 

SEVİL 11 GOLLE YILDIZLAŞTI

 

Tekirdağspor Hentbol Takımı bu galibiyet ile ligde oynadığı sekizinci maçında yedinci galibiyetini elde ederek zirve takibini sürdürdü. Tekirdağspor’da Sevil Ay 11, Songül ise 9 golle öne çıkan isimler olurken, Leyla, Kübra ve Buse ise ikişer gol kaydetti. Tekirdağspor Hentbol Takımı’nda Alev,Berfin ise birer gol kaydetti. Konuk ekip Antalya Gazi Futbol Kulubü’nde ise Berivan sekiz golle ayakta kalan isimler arasında yer alırken, Hatice Güler 6, Yağmur Kaya 4,Büşra Sadıç, Mine Evrensel, Sinem Yapıcı ise ikişer gol kaydetti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10