BBP Çorlu İlçe Başkanlığına Özcirit atandı

Büyük Birlik Partisi Çorlu İlçe Başkanlığına Avukat Selamet Özcirit atanırken, Özcirit'in atama belgesini ise Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MK

Çorlu 16.12.2020 13:02:00 0
BBP Çorlu İlçe Başkanlığına Özcirit atandı

Alperen Ocaklarında görev yapan ve son yerel seçimlerde Büyük Birlik Partisi Belediye Meclis üyesi adayı olan Avukat Selamet Özcirit, Büyük Birlik Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı’na atandı. Atama belgesini Selamet Özcirit’e teslim eden Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan,” İlçemizde ocaklarımızdan yetişmiş olan genç kardeşimiz, genel merkezimizin takdirleriyle Çorlu İlçe başkanlığı görevine atanmıştır. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Allah yolunu açık etsin. İnşallah güzel işleri hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

 

PARTİMİZE VE ÇORLU’YA HAYILI OLSUN

 

Büyük Birlik Partisi Çorlu Eİlçe Başkanı Selamet Özcirit” Görevimiz partimize ve Çorlu’ya hayırlı olsun. Yönetim Kurulu üyelerimiz ve partililerimiz ile birlikte Büyük Birlik Partisi bayrağını daha yukarılara çekmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10