Vahap Akay, bölge belediye başkanları toplantısına katıldı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, koronavirüs tedbirleri kapsamında Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Marmara Bölgesi Ä

Çerkezköy 17.12.2020 18:22:00 0
Vahap Akay, bölge belediye başkanları toplantısına katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, belediyelerin hizmet üretmede karşılaştığı sorunlar ve istihdam politikaları hakkında görüş alışverişi gerçekleştirildi. Kılıçdaroğlu’nun açış konuşmasından sonra Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun gündeme ilişkin sunum gerçekleştirdi.

 

SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ELE ALINDI

 

Marmara Bölgesi'nde ilçe ve belde belediye başkanlarının katıldığı toplantıda, belediyelerin hizmet üretmede karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Ayrıca belediyelerin gençlik ve istihdam politikaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye başkanlarının dilek ve temennileriyle sona eren toplantının verimli geçtiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Toplantıya Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak da katıldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10