Tekirdağ'dan Hakkari'ye kardeşlik köprüsü kurdular

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'nın başlattığı "En Batıdan En Doğuya İYİ'lik Köprüsü, Hakkâri'nin Minik Kalpleri Üşümesin" kampanyası kapsamında toplana

Tekirdağ 18.12.2020 17:33:00 0
Tekirdağ

İYİ Parti üyesi kadınlar, Hakkarili dar gelirli ailelerin çocuklarının kışın üşümemeleri için atkı, bere ve eldiven örme kampanyası başlatmıştı. Evlerinde ve parti binalarına giderek örgü ören kadınların yaptığı el emeği ürünler, paketlenerek Hakkari’deki çocuklara ulaştırıldı.

 

İYİ PARTİ HAKKARİ İL BAŞKANI KARŞILADI

 

Toplanan yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırma amacıyla kente giden İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İl Başkan Yardımcısı Özkan Yılmaz, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, Çorlu İlçe Başkanı İlker Atasever, Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve parti yöneticilerini Yüksekova’da İYİ Parti Hakkari İl Başkanı Yaşar Yorulmaz karşıladı.

 

ALKAYA: HAKKARİ'YE İLK KEZ GELİYORUM

 

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Hakkari İl Başkanı Yaşar Yorulmaz’ın koordinasyonu ile anlamlı bir etkinlik düzenlendiklerini belirterek, “Sağ olsun Hakkari il başkanımız bu organizasyonu burada koordine etti. Bunları minik kardeşlerimize ulaştırma konusundan çalışmalar yapıyorlar. İlk kez Hakkari’ye geliyorum. Bu vesile ile Hakkâri’deki güzel insanlarla istişare yapma imkânını buldum. Bu imkânı bana sağlayan il başkalığımıza teşekkür ediyorum. Buraya Tekirdağ’dan 3 ilçe başkanı ile birlikte geldik" dedi.

 

 

"ÖNEMLİ OLAN GÖNÜL SEFERBERLİĞİ"

 

Hakkâri insanının çok sıcakkanlı olduğunu ifade eden Alkaya, şöyle devam etti: "İhtiyaç sahibi çok insanımızı gördük. Daha fazla ihtiyaç sahibi insanımıza yardımı devletimizin yapmasını istiyoruz. Bizlerin yapabileceği bu kadar, önemli olan gönül seferberliği yapabilmemiz. Türkiye’nin en batısından en doğusuna iyilik köprüsünü oluşturmak amacıyla bir çalışma başlattık. İnşallah bu diğer illerimiz içinde vesile olur ve diğer siyasi partilere de örnek olur. Bu çalışmayı gerçekleştirme konusunda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.”

 

ÇOCUKLARI TEK TEK GİYDİRDİLER

 

Hakkari’deki siyasi atmosferi de değerlendiren Alkaya, İYİ Parti'nin çok güzel karşılandığını gördüklerini ve Hakkari’de önyargılı siyaset yapılmadığını söyledi. Konuşmanın ardından paketlenen yardımlar ailelere ulaştırıldı.  Alkaya ve beraberindekiler, ziyaret ettiği evlerde çocukları tek tek giydirdi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10