Türkü Gecesi ilgiyle izlendi

Kapaklı'da Nazmiye-Seyfettin Koçak Ortaokulu'nun düzenlediği, ilçedeki öğretmenlerin katılımıyla Kapaklı Belediye TV üzerinden yayınlanan "Türkü Gecesi" halkın ilgisiyle karşılandı.

Kapaklı 23.12.2020 11:46:00 0
Türkü Gecesi ilgiyle izlendi

Kapaklı Belediyesi ile Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen "Türkü Gecesi" internet üzerinden canlı yayınla izleyicilerle buluştu. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen "Türkü Gecesi", Kapaklı Belediyesi'nin basın yayın organlarından olan Kapaklı Belediye TV’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. Program yoğun ilgiyle karşılaştı.

 

 

‘DAHA GÜZEL PROGRAMLARLA YENİDEN BİR ARAYA GELECEĞİZ’

 

Programda, birbirinden güzel türküler seslendirilirken, geceye konuk olarak katılan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yaptığı konuşmada, "İlçemizin öğretmenlerinin oluşturduğu grup böyle güzel bir etkinliğe gerçekleştirip, katkı verdiğiniz için Kapaklı halkımız adına teşekkür ediyorum. Tüm dünyada etkisini gösteren, ülkemizde de yoğun yaşadığımız pandemi döneminde zor zaman geçiriyoruz. Birçok kısıtlama ile hizmet vermeye çalışıyoruz. Bulunduğumuz mekanda pandemi bittiğinde yüksek alkışlarla sizi burada tekrar görmek istiyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile bu tür etkinlikleri hep yapmak istiyoruz. İnşallah daha güzel programlarla yeniden bir araya geleceğiz. Hepinizin emeğine, yüreğine sağlık" dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10