Kaldırımlardaki araç işgali kazalara davetiye çıkarıyor

Çerkezköy'de kaldırımlara park eden araçlar yayaları zor durumda bırakıyor. Şehrin birçok cadde ve sokağında park yeri olmaması nedeniyle kaldırımlar boydan boya araçlar tarafından işgal edilirken, ka

Çerkezköy 24.12.2020 14:12:00 0
Kaldırımlardaki araç işgali kazalara davetiye çıkarıyor

Çerkezköy'ün uzun yıllardır devam eden park yeri sorunu, nüfusun ve araç sayısının artışıyla birlikte daha da büyüdü. Caddelerde ve sokaklarda yeterli park alanı bulunmayan kentte, sitelerin ve binaların büyük bir kısmının kendine ait park yerinin de olmaması sokaklarda ilginç görüntüler oluşturuyor. Araçların kaldırımlarda peş peşe park ettiği kaldırımlarda adım atacak yer bulunmadığı için yayalar da yollara inerek yürümek zorunda kalıyor.

ARAÇLAR KALDIRIMDA, YAYALAR YOLDA

Özellikle çocukların sık sık kazalarla yüz yüze geldiği sokaklardaki park karmaşasının önüne geçilmesini isteyen ilçe sakinleri, yetkilileri göreve davet ediyorlar. Cadde ve sokaklarda yeterli park alanı oluşturulmasını isteyen Çerkezköylüler, "Bazı sokaklarda kaldırımlarda yürümek mümkün olmuyor. Araçlar kaldırımın tamamını boydan boya işgal ediyor. Biz de mecburen yola inerek yürümek zorunda kalıyoruz. Araçların kaldırımda, yayalar yolda olunca da sık sık kazalarla yüz yüze geliyoruz" dediler.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10