Albayrak: Belediyelerimizin yanındayız

Koronavirüsün kanalizasyon yoluyla bulaş riskinin artmasının önlenmesine yönelik çalışmalar yapan Trakya Belediyeler Birliği, üye belediyelerin altyapılarına teknik destekte bulunuyor. Birlik Başkanı Kadir A

Tekirdağ 28.12.2020 12:48:00 0
Albayrak: Belediyelerimizin yanındayız

Üye belediyelerin altyapı ve kanal açma faaliyetlerine Trakya genelinde destek veren Trakya Belediyeler Birliği, koronavirüs pandemisinin yaşandığı son 6 aylık dönemde, birliğe ait kanal açma aracı ve teknik personel ile 170 civarında farklı noktada altyapı çalışması yaptı.

 

BELEDİYELERLE KOORDİNELİ ÇALIŞILIYOR

 

Trakya Belediyeler Birliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, kentlerde altyapıda yaşanabilecek aksaklıkların Covid-19’un yaygınlaşmasında önemli etkisi olacağı ifade edilerek, bu noktada belediyelerle birlikte koordineli çalışmalar yapıldığı ifade edildi. Trakya Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Albayrak’ın talimatıyla kritik müdahalelerde bulunulduğu, ayrıca kanal açma aracının yine pandemi sürecinde birçok kamu kurum ve kuruluşunun da destek talebini karşıladığı vurgulandı.

 

"BELEDİYELERİMİZİN YANINDAYIZ"

 

Trakya Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Albayrak da konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ülke olarak çok zorlu bir sağlık problemi sürecinden geçtiğimiz şu son dönemde, kombine kanal açma aracımız üye belediyelerimize en zorlu şartlarda bile hizmet vermeye devam etmektedir. Bölgemiz, konumu itibarı ile doğal afet olaylarının her an ve yoğun olarak yaşanabileceği bir kesim. Sadece yağış anlarında değil, belediyelerimizin her türlü kanalizasyon problemlerine bağlı ihtiyaçlarında yanlarında olmaya özen gösteriyoruz" dedi.

 

"EKİBİMİZ DEVREYE GİRİYOR"

 

Kritik bir süreç içerisinde olmalarına rağmen, ekiplerin belediyelerle sürekli koordinasyon halinde olduğuna dikkat çeken Başkan Albayrak, "Belediyelere bağlı ekiplerin nüfuz etmekte zorlandığı alanlarda ekibimiz de aracımızla birlikte devreye giriyor ve böylelikle yaşanabilecek olası sorunlara izin verilmiyor. Trakya Belediyeler Birliği olarak bölgemize ve belediyelerimize destek olmaya, bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya ve Covid-19 un bulaş riskini azaltmaya yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10