Macit: Hazine desteğini kesmelidir

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, hdp'ye yapılan hazine desteğinin kesilmesi gerektiğini kaydetti. Macit, "hdp, bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne kast etmiş eli

Çerkezköy 30.12.2020 16:07:00 0
Macit: Hazine desteğini kesmelidir

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, yazılı bir açıklama yaparak hdp’ye yapılan hazine desteğini eleştirdi.

 

Hdp TEMELLİ KAPATILMALIDIR

 

Macit yaptığı açıklamada, “ hdp’ye yapılan hazine desteği kesilmeli ve kati olarak kapatılmalıdır. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bu çıkışını geç de olsa yerinde buluyor ve sonuna kadar destekliyoruz. Vatanın bölünmez bütünlüğüne kast eden, kundaktaki bebeğe bile kurşun sıkan bu zihniyetin TBMM’den silinmesi vicdani bir görevdir. Fakat, hiçbir şey sözde kalmamalı, yapmacık olunmamalı, kimseye bu konuda taviz verilmemeli. Gelecek kaygısı yaşayıp, oy uğruna yapılacak her türlü çalışmadan vazgeçilmelidir. Söylemleriyle Hdp’yi pkk’nın  bir parçası olduğunu açıklayan, vatana, bayrağa ve bütün maneviyatımıza tehditler savuran bu zihniyeti meclis kürsüsünde konuşturmak ve başkanvekilliği vermek bana göre acizliktir. Bu hatalardan bir an önce dönülmeli ve Hdp temelli kapatılmalıdır. Hiçbir oluşum içinde olmalarına müsaade edilmemelidir. Şimdi Devlet Bahçeli’nin tartışmaya açtığı bu konuda vatanını seven, ihanet içinde olmayan tüm siyasi partiler, ortak hareket edip, oy devşirmeyi düşünmeden, gereğini yapmalıdır. Ayrıca AİHM’nin ülkem adına verdiği kararı da vicdanen kınıyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10