Vali Yıldırım'dan fabrika ziyaretleri

Polifarma ilaç fabrikasını ve Canlar Mekatronik firmasını ziyaret eden Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ 1.01.2021 17:44:00 0
Vali Yıldırım

Vali Aziz Yıldırım, ilk olarak 47 bin metrekare kapalı alanda üretim yapan, 466 ruhsatlı ürünü bulunan ve 46 ülkeye markalı ihracat yapan Polifarma İlaç San. Tic. A.Ş.’yi ziyaret etti. Polifarma İlaç San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Kumrulu tarafından karşılanan Yıldırım, daha sonra toplantı salonuna geçerek Başkan Kumrulu’dan tesis hakkında bilgi aldı.

 

TESİS HAKKINDA BİLGİLER ALDI

 

Polifarma İlaç San. Tic. A.Ş. ziyaretinin ardından kumaş boyama, bobin boyama, elyaf boyama, levent boyama, ramöz, egalize ve serbest kurutma, fularlı kesme, balon sıkma ve benzeri tekstil makinaları üreten Canlar Mekatronik San. Tic. A.Ş.’yi ziyaret eden Vali Aziz Yıldırım, Canlar Mekatronik San. Tic. A.Ş. sahibi Ali Çakıcı tarafından karşılandı. Daha sonra tesisi gezen Yıldırım, tesis sahibi Çakıcı’dan bilgiler aldı.

 

TAŞÇI, ERDUĞAN, KILIÇ VE KALKAN EŞLİK ETTİ

 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç ve İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan eşlik etti.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10