Kapaklı meclisi 22 gündemle toplanacak

Kapaklı Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapılacak. Kapaklı Kültür Merkezi'nde 5 Ocak Salı günü saat 14.00'da yapılacak

Kapaklı 4.01.2021 17:15:00 0
Kapaklı meclisi 22 gündemle toplanacak

Kapaklı Belediyesi 2021 yılının ilk toplantısını 5 Ocak Salı günü Kapaklı Kültür Merkezi'nde yapacak.

 

BELEDİYE BAŞKANININ AYLIĞI BELLİ OLACAK

 

Açılış yoklama ve saygı duruşu ile başlayacak toplantının ilk iki maddesinde belediye hissesin hissedarına satılması konulu yazılı görüşülecek. Gündemin üçüncü maddesinde Ardahan Çıldır Belediyesi ile Kapaklı Belediyesinin kardeş belediye olması konulu yazınının görüşülmesinin ardından meclis üyesi Belediye Başkan Yardımcılarına 2021 yılında  ödenecek olan aylık ödeneğin  belirlenmesi konusu görüşülecek.

 

 

ÜCRETLERİ BELİRLENECEK

 

Gündemin beşinci maddesinde denetim komisyonu toplantılarına belediye ve bağlı kuruluşları dışındaki kamu kurum ve kuruluşlarından görevlendirilenler ile kamu kurumu dışındaki diğer uzman kişilere 2021 yılında ödenecek olan günlük ödeme miktarının belirlenmesi hususu görüşülürken, altıncı gündem maddesinde ise zabıta memurlarına verilecek olan fazla çalışma ücretleri belirlenecek. Meclis Başkan ve üyelerine, Meclis ve Komisyon toplantılarına katıldıkları her gün için 2021 yılında ödenecek huzur hakkının belirlenmesi konusunun görüşülmesinin ardından tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılacak olan  personelin aylık çalışma ücretlerinin belirlenmesi konusu görüşülüp karara bağlanacak. Kültür İşleri Müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliğinin görüşülmesinin ardından dolu kadro değişikliği konulu yazı görüşülüp karara bağlanacak.

 

AYNİ VE NAKDİ YARDIMLAR GÖRÜŞÜLECEK

 

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliği konulu yazının görüşülmesinin ardından belediye görev ve yetki alanı içerisinde bulunan amatör spor kulüplerine ayni ve nakdi yardım yapılıp yapılmayacağı konusu görüşülüp karara bağlanacak. Karaağaç Mahallesi 294 ada ve 295 adalar arasında kalan park, yol, otopark alanının plan değişikliği yapılarak park, yol ve sosyal tesis alanına dönüştürülmesinin ardından meclis kararı ile onaylı 1/1000 ölçekli ilave revizyon imar planına plan notu eklenmesi ile ilgili plan değişikliği görüşülecek. Dolu kadro değişikliği konulu yazının görüşülüp karara bağlanmasının ardından gündemin 16’ıncı maddesinde Kapaklı Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri  Müdürlüğü  görev ve çalışma yönetmeliğinde değişiklik yapılması konulu yazı görüşülecek. Kapaklı Belediye Başkanlığı Sıfır Atık Müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliği konulu yazının görüşülmesinin ardından Kapaklı Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmetler ve Yardım esasları yönetmeliği konulu yazıyı meclis görüşecek.

 

MECLİSİN TATİL AYI BELİRLENECEK

 

Gündemin bir diğer maddelerinde ise Kapaklı Belediyesi Aşevleri Çalışma usul ve esasları hakkında yönetmelik konulu yazı, Kapaklı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri  Müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliğinde değişiklik yapılması ve denetim komisyonu üyelerinin seçimi konulu yazı görüşülecek. Gündemin son maddesinde ise meclisin tatil ayı belirlenecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10