Gönülverenler'den yoksul ailelere gıda yardımı

Çerkezköy'e Gönülverenler Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmaya devam ediyor. Dernek Başkanı Murat Akay, ilçedeki yoksul ve dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptıkl

Çerkezköy 5.01.2021 16:02:00 0
Gönülverenler

Sosyal sorumluluk projelerini aralıksız bir şekilde sürdüren Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği, ilçedeki ihtiyaç sahiplerinin gıda ihtiyacının karşılanması amacıyla hayırseverler işbirliği ile 80 adet erzak paketi topladı.

 

"DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK"

 

Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay, “Çerkezköy Gönülverenler Derneği olarak sosyal sorumluluk projemiz kapsamında ilçemizdeki yoksul ve dar gelirli ailelerimizi tespit ederek, onlara elimizden geldiğince gıda yardımında bulunuyoruz. Yoksul ve dar gelirli insanlarımızın bu yöndeki ihtiyaçlarını gidermek bir insanlık görevidir. Bu nedenle hali vakti yerinde olan vatandaşlarımız, bu ailelere yardım elini uzatarak gıda yardımında bulunmalıdırlar" dedi.

 

GİYSİ YARDIMI DA YAPILIYOR

 

Derneğin, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımının yanı sıra giysi yardımında da bulunduğuna dikkat çeken Akay, "Yardımseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturarak, 80 gıda paketinin dağıtımını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Derneğimiz aracı durumunda olup gıda paketleri ihtiyaç sahiplerine yönlendirilmiştir. Gıda paketleri yerel esnaftan temin edilmiştir. Pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10