Resim yarışması ödül töreni yapıldı

Çerkezköy Belediyesi'nce bu yıl ilk kez düzenlenen ve 123 çocuğun katıldığı "Çocuk Gözüyle 2020" konulu resim yarışmasında dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi.

Çerkezköy 7.01.2021 17:16:00 0
Resim yarışması ödül töreni yapıldı

Resim yarışması ilkokul kategorisi (7-10 Yaş), ortaöğretim kategorisi (11-14 Yaş) ve lise kategorisi (15-18) olmak üzere 3 farklı kategoride düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine, Belediye Başkanı Vahap Akay ile dereceye giren öğrenciler ve velileri katıldı. "Çocuk Gözüyle 2020" konulu resim yarışmasına katılan tüm öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Akay, “Zor bir 2020 yılını geride bıraktık. Etkinliklerden uzak, birbirimize mesafeli günlerden geçiyoruz. Bu salonun dolu olduğu, birbirimize sımsıkı sarıldığımız etkinlikleri, birlikte gerçekleştirdiğimiz günlerin özlemi içerisindeyiz. Her ne kadar pandemi süreci devam etse de bu özlem içerisinde neler yapabiliriz diye düşündük ve 2020 yılını çocuklarımızın gözünden değerlendiren bir resim yarışması yapmaya karar verdik. Bugün de bu yarışmanın sonuçlarını sizlerle paylaşmak için buradayız” dedi.

 

 

"2021 YILI UMUTLA BAŞLADI"

 

Başkan Akay, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yarışmamıza resimlerini göndererek katılan tüm çocuklarımıza selamlarımı ve sevgilerimi göndererek, gözlerinden öpüyorum. 3 kategoride düzenlenen yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. 2021 yılı umutla başladı, umutla devam edecek inşallah. Daha güzel günlerde, bu salonun tıka basa dolu olduğu güzel etkinliklerde beraber olacağız. Zor bir 2020 yılı olduğu için, inanıyorum ki sizler resimlerinizi, birbirimizden uzak, maskeli hallerimizi düşünerek yaptınız. İnşallah 2021 yılında bütün bunlardan uzak, daha güzel bir yılı resmedeceksiniz. Buna inanıyorum. Bir kez daha yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyor, dereceye giren arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum.”

 

ÖDÜLLER VERİLDİ

 

Akay, daha sonra ilkokul kategorisinde 1’inci olan Sare İpek Karagöz, 2’nci olan Elif Pekdoğan ve 3’üncü olan Deniz Çetinkaya’ya ödüllerini takdim etti. Ardından ortaokul kategorisinde 1’inci olan Cemal Çekin, 2’nci olan Melis Alözkan ve 3’üncü olan Tanem Uğurlu ile lise kategorisinde 1’inci olan Sahra Tekneci, 2’nci olan Furkan Çelik ve 3’üncü olan Melisa Bilgen’e Akay tarafından ödülleri verildi. Resim yarışmamızda kategorilerinde birinci olan resimlerin sahiplerine tablet, ikinci olanlara resim seti ve üçüncü olanlara da akıl ve zeka oyunu seti hediye edildi.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİLER

 

Tören sonrasında duygularını paylaşan öğrenciler, 2020 yılının salgın nedeniyle herkes için kötü geçtiğini belirterek, 2021 yılının sağlıklı ve huzurlu geçmesi temennisinde bulundu. "Çocuk Gözüyle 2020" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin velileri de düzenlenen etkinlik için Akay’a teşekkür etti. Tören, Akay’ın öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10