Çetin'den çalışan gazeteciler için mesaj

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gazetecilik mesleğinin, toplumsal bilinci arttırmak, güçlendirmek ve kamu yararını her zam

Kapaklı 10.01.2021 17:05:00 0
Çetin

Kapaklı Belediye Başkanı Çetin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: "Kamuoyunun haber alma ihtiyacını karşılarken mesleki ilkelerin yanı sıra toplumsal sorumluluk idrakiyle, demokratik ve hukuki değerleri koruyan, kişilik haklarına saygıyı esas alan gazeteciler 'hakikatin temsilcisi' olarak görev yapmaktadır. Bu misyonları ile önemli bir vazifeyi ifa eden gazeteciler, ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin gelişmesine ve ilerlemesine, birlik ve beraberlik ikliminin güçlenmesine katkıda bulunmaktadırlar. Halkın doğru bilgiye ulaşması noktasında kritik bir fonksiyon icra eden basın mensupları, belediye hizmetlerimizin kamuoyu ile paylaşılmasında da önemli bir işlev görmektedir.

 

"YAPICI ELEŞTİRİLERİ DİKKATE ALIYORUZ"

 

Biz basını, ortak akıl ile yönetim tarzımızın bir parçası olarak görüyor, bu konuda yapıcı eleştirileri dikkate alıyoruz. Bu vesileyle dünyanın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik mesleğini demokratik, ahlaki ve toplumsal sorumluluk bilinciyle ifa eden başta yerelde çalışan gazeteciler olmak üzere tüm haber emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerinde kolaylıklar ve başarı diliyorum."

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10