Akan Sokak'ta asfalt çalışması devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi, şehir genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklardaki yol ve kaldırım yapım çalışmalarına devam ederken, son olarak Cumhuriyet Mahallesi Akan Sokak'ta sıcak asfalt yol yapımı devam ed

Çerkezköy 10.01.2021 17:21:00 0
Akan Sokak

Yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Akan Sokak’ta sıcak asfalt yol yapım çalışmalarına devam etti.

 

YAKLAŞIK 2 BİN 200 METREKARE ASFALT YAPILACAK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Akan Sokak’ta yaklaşık 2 bin 200 metrekare asfaltlama çalışması yapılacağını ifade ederek, “Ekiplerimiz daha önce Akan Sokak’ta yol genişletme ve istinat duvarı yapım çalışmalarını tamamladı. Kaldırım bordürlerinin de dizilmesinin ardından ekiplerimiz sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başladı” diye konuştu.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

 

Başkan Akay, sıcak asfalt yapımının tamamlanmasının ardından kaldırım yapımına başlanacağını ve ardından da aydınlatma çalışmalarının gerçekleştirileceğini dile getirerek, yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmalarının, kent genelinde ihtiyaç duyulan tüm cadde ve sokaklarımızda devam edeceğini ifade etti.

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10