Buz önlemleri alındı

Hava sıcaklığının ani düşüşü sonrası Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe genelinde buzlanmaya karşı tuzlama ve solüsyon çalışmaları yapıldı. Kent genelinde yaşanabilecek olumsuzl

Çerkezköy 18.01.2021 11:26:00 0
Buz önlemleri alındı

Trakya genelini hafta sonu etkisi altına alan soğuk hava nedeniyle Çerkezköy genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına belediye ekipleri tarafından kritik noktalarda solüsyon ve tuzlama çalışması gerçekleştirildi. Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yollarda ring atarak gerçekleştirdikleri kontroller sonucu olumsuzluk yaşanması muhtemel noktaları Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

 

24 SAAT ESASINA GÖRE GÖREV YAPTILAR

 

Çerkezköy Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "2 adet tuzlama makinesi, 1 adet solüsyon tankı, 2 adet kar küreme aracı, 3 adet kepçe, 2 adet kamyon ve 2 adet de greyder ile 23 personelden oluşan kışla mücadele ekibimiz, 24 saat esasına göre görevinin başındaydı. Ekiplerimiz, önceden belirlenen kritik noktalarda herhangi bir olumsuzluk ya da kaza yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldı. Buzlanma olması muhtemel yollarda solüsyon ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirildi" ifadeleri kaydedildi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10