Vali'den Ergene ziyaretleri

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Ergene'de bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu. Genç yaşta MS hastalığına yakalanan ve yatalak duruma düşen Ayşe Yılmaz'ı ziyaret eden Vali Yıldırım, engelli vata

Ergene 20.01.2021 15:18:00 0
Vali

Vali Aziz Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı ve İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan eşlik etti. Vali Yıldırım, ayrıca Ergene 1 OSB içerisinde bulunan Atıksu Arıtma Tesisi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. OSB Bölge Müdürü Yasemin Artar ve  İşletme Müdürü Oğuz Albayrak tarafından karşılanan Yıldırım, sonrasında tesisi gezerek İşletme Müdürü Albayrak’tan bilgi aldı.

 

 

VALİ YILDIRIM'DAN FABRİKA ZİYARETLERİ

 

Öte yandan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Velimeşe OSB içerisinde bulunan 94 bin metrekarelik bir alana kurulu olan kadın, erkek ve çocuk hazır giyim ürünleri üreten Tamtex Tekstil Konfeksiyon İmalatı ve Ticaret A.Ş’yi ziyaret etti. Tamtex Tekstil Konfeksiyon İmalatı ve Ticaret A.Ş sahipleri Hasan Can ve Ayşegül Bitmez tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında fabrikayı gezerek fabrika sahipleri Can ve Bitmez’den bilgi aldı.

 

 

FABRİKA HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Vali Yıldırım, Tamtex Tekstil Konfeksiyon İmalatı ve Ticaret A.Ş ziyaretinin ardından Ergene 1 OSB içerisinde bulunan 36 bin metrekare kapalı alanı ve aylık bin ton üretim kapasitesiyle her çeşit örme boya ve baskı proseslerini gerçekleştirerek ülke ekonomisine katkı sağlayan Toraman Tekstil Deri ve İnş. San. A.Ş.’yi ziyaret etti. Toraman Tekstil Deri ve İnş. San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Toraman tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında fabrikayı gezerek Yönetim Kurulu Başkanı Toraman’dan fabrika hakkında bilgi aldı. Vali Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan eşlik etti.

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10