Anasayfa
Yazarlar
Foto Galeri
WEB TV
E-Gazete
Resmi İlanlar
Anket
Künye
Reklam
İletişim
Çerkezköy
05 Mart 2021 Cuma
Tekirdağ
Çerkezköy
Çorlu
Ergene
Hayrabolu
Kapaklı
M.Ereğlisi
Malkara
Muratlı
Saray
Süleymanpaşa
Şarköy
Bölge
Spor
Belediye çalışanlarına KVKK eğitimi
Belediye çalışanlarına KVKK eğitimi
Ergene Belediyesi’nde çalışanlara yönelik olarak 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) konulu eğitim düzenlendi.
  1. Facebook Paylaş

  2. Twitter Paylaş

  3. Google+ Paylaş

Haberin Yayın Tarihi: 22.01.2021 13:16
16 Punto 18 Punto 20 Punto 24 Punto

Pandemi dönemi tedbirleri nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlanmış olan ve Ulaş Hizmet Binası Salonu’nda düzenlenen eğitim iki ayrı grup halinde gerçekleştirildi. Ergene Belediyesi personeline ve birim yöneticilerine yönelik olarak sabah ve öğleden sonra şeklinde gerçekleştirilen eğitimde, katılımcılara ne tür verilerin kişisel veri olduğu, kişisel verilerin nasıl muhafaza edileceği, hangi durumlarda hangi amaçlar doğrultusunda kullanılacağı konularında bilgilendirmeler yapıldı.

 

TEMEL HAK VE İLKELER ANLATILDI

 

Eğitimde katılımcılara ayrıca kişisel veri konusunda temel hak ve ilkelerin neler olduğu, hangi durumların KVKK ihlali sonucunu doğurduğu ve yaptırımların neler olduğu bilgileri de aktarıldı. Düzenlenen eğitimle ilgili olarak bilgiler veren Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, “Ergene Belediyesi personelinin hizmet içi eğitimlerine önem veriyor, yeni gelişmeler ve düzenlemelerden personelin haberdar olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda da hem belediye personelinin hem de vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili olarak belediye personeline eğitim düzenlendi. Yararlı bir eğitim olduğunu düşünüyor, eğitmenlere ve eğitimin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Melek ELMA

Etiketler:
Gönder Yazdır Yorum Yap Facebook Twitter FriendFeed Google
   YORUMLAR
   YORUM YAZ
Adınız :
E-mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu
:

   DİĞER HABERLER
BUGÜN DÜN BU HAFTA BU AY
Çerkezköy'de 508 denetim elemanı görev alacak
Gerginlik çıktı; ÇED toplantısı iptal!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tekirdağ'a geldi
Çerkezköy’de Covid-19'a karşı dinamik denetim süreci başladı
Kapkaç şüphelisi Malkara'da yakalandı
Kapaklı'da cadde ve sokaklar yenileniyor
CHP'li Öztrak: Güven verecek bir programa ve kadrolara ihtiyaç var
Kaymakam Taşçı, vatandaşlarla gübre attı
TSO'dan protokol eğitimi
Çorlu'da esnafa pandemi desteği
  ANKET
Covid - 19 pandemisinin ülkemizde son zamanlarda yayılmasında birinci dereceden sorumlu sizce kimdir?
Gerekli önlemleri zamanında almayan yetkililer
Tedbirlere uymayan vatandaşlar
Her ikisi de
  CERKEZKOY KONUSUYOR
  GÜNÜN GAZETE MANŞETLERİ
Akşam Gazetesi Cumhuriyet Gazetesi Dünya Gazetesi Fanatik Gazetesi Fotomac Gazetesi
Gunes Gazetesi Haberturk Gazetesi Hurriyet Gazetesi Milli Gazete Milliyet Gazetesi
Posta Gazetesi Radikal Gazetesi Sabah Gazetesi Sozcu Gazetesi Star Gazetesi
Takvim Gazetesi Türkiye Gazetesi Vatan Gazetesi Vakit Gazetesi Yeni Çağ Gazetesi
Çerkezköy
Çerkezköy Alp Ajans Haber, Gazetecilik, Basın Yayın, Matbaacılık Ltd. Şti.
Fevzi Paşa Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi No:89 Çerkezköy / TEKİRDAĞ
Tel: 0 282 726 17 66 - 725 20 25 - 725 26 80 Fax: 0 282 725 26 44
E-mail: haber@cerkezkoyhaber.com.tr  -  kardes@cerkezkoyhaber.com.tr
Alp Medya