Anaokulu öğrencilerinin karnelerini Vali Yıldırım dağıttı

Tekirdağ'da  yüz yüze eğitim gören anaokulu öğrencilerine karnelerini Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım dağıttı. Bu yıl karne döneminin buruk geçtiğini kaydeden Vali Yıldırım, "Bir

Tekirdağ 22.01.2021 15:59:00 0
Anaokulu öğrencilerinin karnelerini Vali Yıldırım dağıttı

Süleymanpaşa Altınova mahallesinde bulunan Vedat Çeliker Anaokulu'nda koronavirüs tedbirlerine uyularak, karne dağıtım töreni düzenlendi.

 

HEPSİ GEÇECEK İNŞALLAH

 

Törende öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Aziz Yıldırım, "Biliyorsunuz bugünlerde hepimiz sevinçli oluyoruz. Fakat bu karne günü biraz buruk geçiyor. Çünkü birçok öğrencimiz pandemi sebebiyle yüz yüze eğitimi ertelemek zorunda kaldı. Yüz yüze eğitim yapan çok ender okullarımızdan bir tanesinde, yine de bu karne gününü yavrularımızla birlikte geçirmeyi arzu ettik. Pek çok öğretmen, öğrenci, veli bu okuldaki öğrencilerin, öğretmenlerin yerinde olmayı çok arzu ederlerdi. Onlar da yüz yüze eğitim yapıp, karnelerini almayı isterdi ama bunların hepsi tedbir, geçecek inşallah. Bu anlamda umutluyuz. Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız her türlü tedbiri alıyor. Biz de idareciler olarak uygulamaya gayret gösteriyoruz. Sağlıkçılarımız canla başla çalışıyor. Bilim insanlarımız aşı geliştirmek için, buna çare bulmak için, gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyorlar, hepsine minnettarız" diye konuştu. 

 

 

BU SAYEDE VİRÜSÜ YENEBİLİRİZ

 

Tekirdağ’daki koronavirüs vakalarıyla alakalı da açıklamalarda bulunan Vali Yıldırım,” Hepsi geçecek inşallah. Bunu ümit ediyoruz. Hepimizin tedbirlere uyması gerekir. Bu sayede biz bu virüsü yenebiliriz. Aksi takdirde vaka sayılarımız artabilir. Şu anda Allah'a şükür Tekirdağ olarak çok iyi bir durumdayız. Bunu da vatandaşlarımızın kurallara riayet etmesi sonucunda sağlamaktayız" dedi.

 

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞUL


0282 726 91 91
0282 747 65 10