Tıp fakültesi akademik genel kurulu toplandı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Tıp Fakültesi 2020-2021 akademik genel kurul toplantısı Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin'in katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Toplantıya Rekt?

Tekirdağ 24.01.2021 16:36:00 0
Tıp fakültesi akademik genel kurulu toplandı

Toplantıda dekan yardımcıları Prof.Dr. Gülsüm Özkan ve Prof.Dr. Burçin Nalbantoğlu, tıp fakültesini tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda geçen akademik yılın değerlendirilmesi ile içinde bulunulan eğitim-öğretim yılına ait akademik ve idari durumu gösteren bilgiler paylaşılarak, yapılması planlanan çalışmalar anlatıldı. NKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Erdoğan Gültekin, “Rektörümüz Prof.Dr. Mümin Şahin’in başkanlığında gerçekleştirdiğimiz 2020-2021 akademik genel kurul toplantısına katılım sağlayan ve emeğini hiçbir zaman esirgemeyen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” diyerek Tıp Fakültesi’nin genel durumu ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.

 

"BU ZOR GÜNLERİ ATLATACAĞIZ"

 

Rektör Prof.Dr. Mümin Şahin ise “Öncelikle bu zor günlerde başta sağlık çalışanları olmak üzere şehit olan sağlıkçılarımıza ve hayatlarını kaybedenlere rabbimden rahmet diliyorum. Hastalarımıza da acil şifalar dileyerek bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum. İnşallah bu zor günleri elbirliği ile atlatacağız. Tıp fakültesinde gerçekten özveri ile çalışan, zor şartlarda görev yapan siz değerli hocalarıma bir kez daha buradan teşekkür ediyorum. Tıp fakültemiz gerçekten bölgede en iyi hizmet veren hastanelerimizden bir tanesidir. Ancak daha da iyi olmalıyız ve bunu hep birlikte başaracağımızdan eminim. Biliyorsunuz ki Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yerel dinamiklerin, kültürel ve doğal zenginliklerin olduğu merkezi bir yerde konumlanmıştır. Bu zenginliklerin kıymetini bilerek, zenginliklerden yararlanarak üniversitemizi daha da ileriye götürmeliyiz diye düşünüyorum. Üniversite olarak ihtisaslaşmamız en önemli kriterlerdendir, bununla ilgili araştırmalarımıza hız vermeliyiz” ifadelerine yer verdi" dedi. Konuşmaların ardından akademik genel kurul toplantısı Rektör Şahin ile fakülte öğretim elemanlarının karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu bölüm ile sürdü.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10