İYİ Parti'den kadınlara yönelik yeni proje

İYİ Parti Çerkezköy Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından kadınların ev ekonomisine katkıda bulunmasını sağlayacak proje hazırlandı. Proje ile uzman eğitmenler tarafından eğitim alan ka

Çerkezköy 31.01.2021 14:40:00 0
İYİ Parti

İYİ Parti Çerkezköy Kadın Politikaları Başkanı Gülbin Savaşlı Tunalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Teşkilatımızda ücretsiz olarak kadınlarımıza özel verilecek eğitimlerle kadınlarımız birçok konuda uzmanlık kazanacak. Osmanlı tarihinden günümüze kalan en özel ve nadide miraslardan biri olan çini sanatına öncelik veriyoruz. Çini boyama ile kadınlarımız hem kendilerini geliştirecek hem de yaptıkları ürünleri internet üzerinden veyahut sergilerde satışa sunarak gelir elde edebilecek. Bunun yanı sıra ahşap boyama, ebru sanatı ve diğer konularda da eğitimlerimiz olacak. Kadınlarımız yaptıkları ek uğraş ile gelir kazanacak” dedi.

 

"KADIN SADECE ANNE DEĞİLDİR"

 

Kadınların her alanda özgür olabilmesi ve yapacakları girişimlerle ekonomide, siyasette ve yaşamın her alanında söz sahibi olabilmesi için çalışmalar yaptıklarına değinen İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin de "Kadın sadece anne değildir, yaşamın ta kendisidir. Kadınlarımıza daha özgür bir hayat sunulması amacıyla bizler de üzerimize düşenleri yapacağız. Kadınlarımızın ekonomik özgürlüklerini kazanması amacıyla başlattığımız proje devam ediyor. Ücretsiz eğitimlerle kadınlarımız kendilerini geliştirebilecek ve ekstra gelir elde edebilecekler. Kadınlarımıza özel etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10