Çerkezköy meclisi ikinci oturumu tamamladı

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin 2021 yılı Şubat ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu pandemi tedbirleri kapsamında Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Çerkezköy B

Çerkezköy 4.02.2021 17:23:00 0
Çerkezköy meclisi ikinci oturumu tamamladı

Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 14.00’de başlayan toplantıya mazeret bildiren Belediye Başkanı Vahap Akay ve meclis üyeleri Mehmet Hanefi Karataş, Koray Önsel, Mikail Çelik ve Gökay Keleşoğlu katılmadı.

 

PARKA ŞEHİT ILGAR ÖZKAN’IN İSMİ VERİLECEK

 

Açılış ve yoklamanın ardından Çerkezköy Belediyesi’nin Şubat ayı Meclis toplantısında ilk olarak bir önceki toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün parka isim verilmesi konusu görüşüldü. Yapılan görüşmeler neticesinde Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi 51. Sokak’ta bulunan parka Şehit Ilgar Özkan Parkı isminin verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

 

OY BİRLİĞ İLE KABUL EDİLDİ

 

Gündemin ikinci maddesinde yer alan Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 25.01.2021 gün ve 5 sayılı ek bütçe yapılması hakkındaki müzekkeresi görüşülerek, İşletme Müdürlüğü için 2 milyon TL ek gelir ve gider bütçesi yapılması oy birliği ile kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen belediye hisseleri konulu görüşülürken, iki adet belediye hissesinin satışı oy birliği ile kabul edildi.  Gündemin son maddesi olan bazı Meclis Üyelerinin imzalarını taşıyan çay ocakları ve okul kantinlerine destek verilmesi hakkındaki önerge görüşülerek, pandemi döneminde çay ocaklarının kısmen açık olması ve okul kantinlerinden Milli Eğitim Müdürlüklerinin kira almaması nedeni ile oy çokluğu ret edildi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10