MHP İlçe teşkilatından polislere tatlı ikramı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çerkezköy İlçe Teşkilatı,  Boğaziçi Üniversitesi önündeki olaylarda bir grubun "Katil Polis" ifadeleri kullanmasını sert bir dille eleştirdi ve ardından polis

Çerkezköy 4.02.2021 17:39:00 0
MHP İlçe teşkilatından polislere tatlı ikramı

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede görev yapan polisleri ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

 

Çerkezköy Gazi Polis Merkezini ziyaret eden MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve partililer İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya tarafından karşılandı. Burada İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya ile ilçenin güvenliği konusunda fikir alışverişinde bulunan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz yaptığı açıklamada,”  Son günlerde Boğaziçi Üniversitesindeki provakatif eylemler üzerinden devletimize ve polisimize yapılan hakaretlere tepkimizi göstermek amacıyla Çerkezköy Emniyet Müdürümüz Sertan Topkaya ve Gazi Polis Merkezindeki polis memurlarımızı ilçe yönetim kurulu üyelerimizle ziyaret ederek tatlı ikramında bulunduk. Milliyetçi Hareket Partisi her zaman devletinin, milletinin ve emniyet birimlerimizin yanındadır” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10