Karagöz: Kızılpınar ve Kapaklı ile birleşmeden yanayız

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in geçtiğimiz günlerde Kapaklı'dan Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne toplu ulaşımın sağlanması için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesiâ€??

Çerkezköy 5.02.2021 17:49:00 0
Karagöz: Kızılpınar ve Kapaklı ile birleşmeden yanayız

S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Müslüm Karagöz yaptığı açıklamada SS 41 Nolu Kapaklı Halk Minibüsleri Taşıyıcı Kooperatifi ve  S.S. 61 Nolu Kızılpınar Taşıyıcılar Halk Minibüsleri Kooperatifi ile birleşmeden yana olduklarını ifade etti.

 

 

KONUYU BİZZAT BAŞKANLARIMIZA İLETTİK

 

S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Müslüm Karagöz,”  Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in bir gazetedeki açıklamalarını okuduk. Biz kendisi ile Kapaklı ve Kızılpınar minibüsleri ile birleşme konusunu 2019 yılında görüştük. Yuvam mahallesinden araç kalksın hastaneye direk gelsin diye adım attık. Ancak SS 41 Nolu Kapaklı Halk Minibüsleri Taşıyıcı Kooperatifi ne olduysa birleşmeden yana tavır almadılar. Biz hala Kapaklı ile birleşmek istiyoruz. Bu konuyu bir buçuk yıldır Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e ilettik. Oda Başkanımız Mustafa As’ın makamında onlarca toplantı yapmamıza rağmen ortak karara varamadık. İki ilçe Belediye Başkanımızdan istediğimiz Kızılpınar-Kapaklı ile birleşmemiz ve daha kaliteli hizmet vermektir. Birleştiğimiz takdirde Kapaklı ve Çerkezköy minibüsleri aynı güzergahtan Çerkezköy’e gelip, yine belirlenen güzergah üzerinden Çerkezköy Devlet Hastanesine gidecektir” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10