Milletvekili Yel'den Çerkezköy çıkarması

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Çerkezköy'e gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel sırasıyla Çerkezköy AK Parti İlçe Teşkilatı'nı, Çerkezköy Devlet Hastanesi'ni, Ã?

Çerkezköy 8.02.2021 18:37:00 0
Milletvekili Yel

Milletvekili Yel, Çerkezköy’de ilk olarak AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve partililer yer aldı.

 

“AK PARTİ DÜNYADAKİ EN BÜYÜK SİYASİ HAREKET”

 

“Bizim için de sürpriz olan partimize yeni üye olan arkadaşlarımız ile buluşmakta bize mutluluk verdi” diyen Milletvekili Yel, “Biliyorsunuz AK Parti dünyadaki en büyük siyasi hareket. Bu konuda da Allah’a şükürler olsun ki 2020 yılı içerisinde yapılan çalışmalarla birlikte artık sayımız 11 milyon 500 binlere yaklaştı. Türkiye’de 11 milyon 500 bin şuanda üyesi olan bir siyasi harekatın çatısı altındayız ve yüce rabbime ne kadar şükretsem azdır böylesine dava bilinci içerisinde milletimizin ve ülkemizin gelişebilmesi için bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mazlumlarında sesi olabilmek için adımlarını sıklaştıran ve bu konuda da gücünü devletten alan milletin içerisinden çıkmış adam gibi adam Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile beraber yol arkadaşlığı bizim için gerçekten çok büyük bir nimet” ifadelerini kullandı.

 

 

“ÇOK BÜYÜK BİR NİMET”

 

Ziyarette konuşan Milletvekili Mustafa Yel, “ Bizim için de sürpriz olan bugün partimize yeni üye olarak katılan arkadaşlarımız ile buluşmakta bize mutluluk verdi. Biliyorsunuz AK Parti dünyadaki en büyük siyasi hareket. Bu konuda da Allah’a şükürler olsun ki 2020 yılı içerisinde yapılan çalışmalarla birlikte artık sayımız 11 milyon 500 binlere yaklaştı. Türkiye’de 11 milyon 500 bin şuanda üyesi olan bir siyasi harekatın çatısı altındayız ve yüce rabbime ne kadar şükretsem azdır böylesine dava bilinci içerisinde milletimizin ve ülkemizin gelişebilmesi için bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mazlumlarında sesi olabilmek için adımlarını sıklaştıran ve bu konuda da gücünü devletten alan milletin içerisinden çıkmış adam gibi adam Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile beraber yol arkadaşlığı bizim için gerçekten çok büyük bir nimet” ifadelerini kullandı.

 

“BU GÜÇ BU KUDRET BİZDE VAR”

 

Milletvekili Yel, “Yüce rabbimize ne kadar şükretsek azdır ve bu konuda da Allah’ın izniyle Tekirdağ’ımızda da birinci parti olmak konusunda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Artık Tekirdağ’da 8 tane milletvekili oldu bundan sonra yapılacak olan ilk seçimde Tekirdağ’ımızı 8 milletvekili temsil edecek. Biz tabi ki hepsini istiyoruz AK Parti olarak. Tüm milletvekillerimize talibiz ama en azından 8’in 5’ini alabilmek kudretine de sahip olduğumuzu buradan ben size hatırlatmak istiyorum. 2011 yılından beri siyasetin içinde olan bir kardeşiniz olarak bu konuda AK Parti siyasetinin yükselişine gözlerimizle şahit olduk, kulaklarımızla duyduk. 3 Kasım 2002’de yola çıktığımızda ilk seçimde Tekirdağ’da sadece yüzde 17 oy almıştık ancak millete gönül siyasetiyle hizmet etmeyi görev edinmiş Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde Allah’a çok şükür son seçimlerde yüzde 38-40 bantlarını yakaladık. Ve şimdide bundan sonraki amacımız yüzde 50-51’lere çıkabilmek. Bu güç bu kuvvet bizde var. Yeter ki biz kendimiz hata yapmayalım, kendi içimizde sımsıkı sarılalım ve bu konuda da bir ve beraber olduğumuzda da inanıyorum ki bu aziz milletimiz kendisine hizmetkar olan bu kadroları bir şekilde yine başına taç edecek ve yine ilk seçimlerde iktidarına devam ettirecektir” şeklinde konuştu.

 

 

ROZET TAKMA TÖRENİ YAPILDI

 

“Bizler Ankara’da, Tekirdağ’ımıza daha çok hizmeti nasıl getiririz diyerek mücadele ediyoruz. İnşallah çok daha iyi hizmetleri buraya getirmiş olacağız. Allah’a şükürler olsun ki 2019 seçimleriyle beraber artık Kapaklı Belediyesi bizim, Süleymanpaşa, Hayrabolu ve Marmaraereğlisi Belediyeleri çok şükür ki AK Parti sancağını çatılarına dikmiş durumdalar.  Hedefimiz Çerkezköy’de, diğer tüm ilçelerimizde ve büyükşehirde de AK Parti’nin gönül siyasetini vatandaşlarımıza kazandırmak ve yolumuza emin adımlarla yürümek olacaktır. İşte bunu sağlayacak olan kadrolar burada birbirimize inandığımız, güvendiğimiz ve desteklediğimiz sürece evelallah bizim sırtımızı yere getirecek hiçbir güç tanımadığımızı ben buradan bir kez daha ifade ediyor bu duygu ve düşüncelerle aramıza katılan gençlere hoş geldiniz ve başarılar diliyorum sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Daha sonra Milletvekili Mustafa Yel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, AK Parti’ye katılan vatandaşlara rozet taktılar.

 

ÇERKEZKÖY DEVLET HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

 

Milletvekili Yel, beraberinde AK Parti Kamil Çetintaş ve partililer ile birlikte Çerkezköy Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Milletvekili Yel, ziyarette Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mehmet Ali Filiz’den hastanenin durumu ile ilgili bilgi aldı. Başhekim Filiz, 15 Eylül 2020 tarihinden itibaren yapılan çalışmalar hakkında sunum yaptıktan sonra, hastanedeki teknik eksikliklerden ve hekim yetersizliğinden bahsetti. Milletvekili Yel, gerekli notları alarak bakanlığa ve ilgili kurumlara ve ileteceklerini kaydetti. Milletvekili Yel ve beraberindekiler daha sonra Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette çalışmalar hakkında Milletvekili Yel’e bilgi veren Başhekim Dt.Nihal Küçükyazıcı, koronavirüs sürecinde ağız ve diş sağlığının arka planda bırakıldığını, aşılama sürecinin ilerlemesi ve 2. dozların aşıların yapılması durumunda tekrar yoğunluk yaşanabileceğini dile getirdi. 

 

“PERSONEL YETERSİZLİĞİ VAR”

 

Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ziyaretinin ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Milletvekili Yel ve AK Parti’li heyet, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya ile görüştüler. Topkaya, “Çerkezköy, 81 ilden vatandaşların yaşadığı bir kent. Yaşanan tüm asayiş olaylarına mümkün olduğunca hızlı bir şekilde müdahale ediyoruz. Ancak personel yetersizliğimiz var. Pandemi sürecinde bekçilerimiz aktif görev aldı. Yükümüzü hafiflettiler. Filasyon ekiplerimize ve hastanemize elimizden geldiğince destek vermeye çalıştık” dedi. Miletvekili Yel de, Çerkezköy, İstanbul’a yakın olmanın dezavantajını yaşıyor. Personel atamaları inşallah yapılacak. Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı büyüyen ilçeler, personel ihtiyaçları artıyor” dedi.

 

 “8 TANE ŞUBEMİZDEN 3 TANESİ AÇIK”

 

Son olarak PTT Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden AK Parti’li heyet, Şube Müdürü Ali Hakan Öztürk’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Personel yetersizliğinin çok hissedildiğini kaydeden Öztürk, “Personellerimiz çok yetersiz. Personel eksikliğimiz diğer personellerimizin sırtına yük oluyor. Koronavirüs salgınından dolayı tek tek müşterileri şubelerimize alıyoruz. Vatandaşlarımız bazen anlayışla karşılamıyor, münakaşalar çıkıyor. Şuan Çerkezköy’de 8 tane şubemizden 3 tanesi açık. Bir personelimiz doğum iznine çıkacağı için mecburen bir şubemizi daha kapatmak zorunda kalacağız” ifadelerini kullandı. Milletvekili Yel, taleplerin bakanlığa ve ilgili kurumlara ileteceğini kaydederek, “Bu sorunları giderecek gücümüz var” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10