İYİ Partililer Kızılpınar'da esnafı dinledi

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Kazım Rıfkı Ayan, Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve partililerle birlikte Kızılpına

Çerkezköy 10.02.2021 18:42:00 0
İYİ Partililer Kızılpınar

Ekonomik olarak yaşadıkları sıkıntıları dile getiren esnaflar, yapılan kira yardımının yetersiz olduğunu belirtti. Hafta sonu istisna dışındaki işletmeler kapalı olmasına rağmen AVM’lerin ve büyük market zincirlerinin hizmetlerini sürdürdüğünü, bundan dolayı da mağduriyet yaşadıklarını belirten bazı esnaflar, kredi çekerek borcu borçla kapatmak zorunda kaldıklarını ve sürekli borçlandıklarını dile getirdi. Sezon geçişinde pek çok ürünün ellerinde kaldığını, yeni sezonda da bu ürünlerin çoğunun satışının olmayacağından dolayı yaz başında sezonluk ürün satışı yapan çok sayıda işletmenin kepenk kapatmak zorunda kalabileceğini belirten esnaflar, yaşadıkları sıkıntıları dile getirirken, Kızılpınar’da yaşayan bazı vatandaşlar da mahallede pek çok bankanın ATM’sinin bulunmaması nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını ifade etti.

 

 

“ESNAFIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Ziyaretler kapsamında Kızılpınar’da bulunan bir tandır evinde tezgahın başına geçen İYİ Parti İl Başkanı Sertaç Alkaya, partililere kendi elleriyle tandır ikram etti. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “İYİ Partililer olarak vatandaşlarımızın ayağına giderek sıkıntılarını dinledik. Esnafımızın pandemi döneminde büyük sıkıntılar yaşadığını gözlemledik. Esnafımız devletten yeteri kadar destek alamadığını ve birçok esnafımızın kepenk kapattığını gördük. İYİ Parti olarak bu dönemde vatandaşımızın ve esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Haber / Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10