Çerkezköy için bir araya geldiler

Kent yönetimini ortak akılla gerçekleştirme yönündeki çalışmalara odaklanan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde grubu bulunan siyasi partilerin ?

Çerkezköy 10.02.2021 19:11:00 0
Çerkezköy için bir araya geldiler

Dünkü programına Çerkezköy’de başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, saat 11.30’da Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin’in yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz'ün de katıldığı toplantıda, Çerkezköy'ün sorunları ve büyükşehrin ilçedeki yatırımları masaya yatırıldı. Albayrak, Çerkezköy’de halihazırda devam eden ve önümüzdeki dönemde planlanan yatırımlarla ilgili bilgiler verirken, ilçe başkanlarının fikir ve taleplerini dinledi.

 

TÜM PAYDAŞLARLA BİRLİKTE YÖNETİM

 

Toplantıda, siyasi parti ayrımı yapmadan büyükşehir yönetimini kentteki tüm paydaşlarla birlikte ortak akılla gerçekleştirmeye önem verdiklerini belirten Başkan Albayrak, belediye başkanlarının her kesimin sesine kulak vererek hizmet üretmesi gerektiğinin altını çizdi. Çerkezköy'de gerçekleştirilmesi planlanan altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda Albayrak; il başkanlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Siyasi partilerin ilçe başkanları ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Albayrak'a teşekkür ederek, ilçeye yapılacak yatırımlar konusunda birlikte hareket etmenin önemine dikkat çektiler.

 

ÇETİNTAŞ: ÇERKEZKÖY İÇİN ÇAKILACAK HER ÇİVİDE VARIZ

 

Basına kapalı gerçekleşen toplantı sonrasında görüşlerini aldığımız AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, toplantının verimli geçtiğini belirterek, toplantıda TESKİ'nin İller Bankası'ndan kredi talebinin gündeme geldiğini vurguladı. Çerkezköy için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini belirten Çetintaş, "Gerekirse Ankara'ya gider, gerekli girişimlerde bulunuruz. Çerkezköy için çakılacak her çivi için biz de varız. Toplantıda da bunu dile getirdik" diye konuştu.

 

DÖNMEZ: HEPİMİZ ÇERKEZKÖY'DE YAŞIYORUZ

 

CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ilçe başkanlarını davet ederek, onlarla bir araya gelmesini çok olumlu karşıladığını belirterek, “Hepimiz Çerkezköy’de yaşıyoruz. Çerkezköy’ün iyiliği için kim ne yaparsa desteklenmesi taraftarıyız. Diğer ilçe başkanları da çok ılımlı yaklaştılar. İnşallah olumlu sonuçları alırız. Çerkezköy’ün çok ihtiyacı var” dedi.

 

AYDENİZ: "YATIRIMLARA SİYASET ÜSTÜ BAKIYORUZ"

 

MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ise yaptığı değerlendirmede, toplantıda Albayrak'ın bir sunum yaptığına dikkat çekerek, Çerkezköy için gündemde olan projeler, üstyapı ve altyapı sorunlarının ele alındığını dile getirdi. Çerkezköy'e yapılacak yatırımlara siyaset üstü baktıklarını ifade eden Aydeniz, "Çerkezköy'ün hayrına olan her türlü çalışmanın arkasındayız. Siyasi bir menfaat güdülmediği sürece biz çalışmalara destek oluruz. Gerekirse bunun için Ankara'ya da gideriz" ifadelerini kaydetti.

 

ERSEÇKİN: TÜM YATIRIMLARI DESTEKLİYORUZ

 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ise Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Çerkezköy’ün ihtiyacı olan tüm yatırımları Çerkezköy’e getirebilmek adına ilçe başkanları ile bir araya gelerek siyaset üstü bir destek istediğini dile getirerek, “Biz de Çerkezköy’e, Çerkezköy halkına yapılacak olan her yatırımda yanlarında olduğumuzu söyledik. İnşallah Çerkezköy adına beklenen yatırımlar kısa vadede gelir. Gerekli ödeneğin sağlanması konusunda desteklerini bekliyoruz. Biz bu konuda elimizden geleni yapacağız” dedi.  

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10