Ergene ve Saray'da koronavirüs denetimi

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan kararlar doğrultusunda maske, mesafe ve hijyen denetimleri Ergene ve Saray'da kaymakamların da katılımıyla devam etti.

Ergene 15.02.2021 17:08:00 0
Ergene ve Saray

Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı; İlçe Emniyet Müdürü Barış Gökçearslan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Kerem Yavaş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Süleymanoğlu ile "Sağlık İçin Hepimiz İçin" mottosuyla Covid-19 tedbirleri kapsamında vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde denetim gerçekleştirdi. Ergene kent merkezinde; şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ana caddeler, park ve bahçeler, oteller, market ve bakkalları kapsayan denetimler kapsamında vatandaşlara kurallar hatırlatılırken, maske, mesafe ve hijyenin önemine dikkat çekildi.

 

 

SARAY'DA DENETİM YAPILDI

 

Öte yandan Saray Kaymakamı Asalet Karabulut; İlçe Jandarma Komutanı Emrah Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Şakir Oda, Zabıta Müdürü Murat Hasdemir ve İlçe Gıda ve Tarım Müdürü Seyide Yılmaz'ın katılımıyla "Sağlık İçin Hepimiz İçin" mottosuyla Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimler gerçekleştirdi. Halkın yoğun olarak bulunduğu şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, otogarlar, ana caddeler, park ve bahçeler, oteller, market ve bakkalları kapsayan denetimlerde vatandaşlara koronavirüs tedbirleri hatırlatıldı.

 

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10