Karla mücadele çalışmalarına Başkan Erkiş de katıldı

Hafta sonu yağan karın beyaza bürüdüğü Saray'da, karla mücadele ekipleri çalışmalarını yağışın ilk saatlerinden itibaren sürdürüyor. Kar yağışının kısa sürede hızını

Saray 17.02.2021 14:25:00 0
Karla mücadele çalışmalarına Başkan Erkiş de katıldı

Saray Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 6 adet kepçe, 3 adet grayder, 1 adet loader araç ile 51 personelden oluşan ekip, gruplar halinde hafta boyunca vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için çalıştı. Sabahın erken saatlerinde çalışmaya başlayan ekipler; Osmanlı Mahallesi, Beyazköy Mahallesi, Sofular, Kadıköy, Göçerler Mahallesi cadde ve sokaklarında kar temizleme ve yol açma çalışmalarını sürdürdü.

 

EKİPLER GRUPLARA AYRILDI

 

Yuvalı Mahallesi başta olmak üzere yolda kalan araçların kurtarma çalışmalarında bizzat bulunan Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve başkan yardımcılarının talimatlarıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri gruplara ayrıldı. Oluşturulan gruplardan biri, belediye ve ek hizmet bina önü ve kaldırımlarını, Bülent Ecevit Parkı ve çevresini, köy garajlarını, Kemalpaşa Mahallesi Aile Sağlık Merkezi önünü, Müftülük binasının önü ve kaldırımlarını temizlerken, bir diğer grup ise Ayaspaşa Camii önü, Sağlık Ocağı önü, Vize Caddesi ve Eczaneler bölgesini, üçüncü grup da İstanbul Caddesi otogar önü, bankamatiklerin çevresi, Cami Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan kaldırımların kar temizleme işlemlerini gerçekleştirdi. İlçe sakinlerinin mağduriyet yaşamaması için Saray Belediyesi ekiplerinin kaldırım ve yollarda kar temizleme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

 

BAŞKAN ERKİŞ'TEN VATANDAŞLARA DİKKATLİ OLMA UYARISI

 

Öte yandan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş de dün konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Saray Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler sabahın erken saatlerinden beri sahadalar. Yollarda ve kaldırımlarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kıymetli hemşehrilerimizden araç ulaşımında olduğu gibi, yaya ulaşımında da temkinli olmalarını rica ediyoruz" ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10