Meslektaşlarına kandil ziyaretinde bulundular

Geçtiğimiz ay kurularak hizmete giren SS. 162 Nolu Çerkezköy Zirve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetim kurulu, Çerkezköy Otogarı'nda meslektaşlarını ziyaret ederek, yazıhanelerde çalışan mesle

Çerkezköy 18.02.2021 17:59:00 0
Meslektaşlarına kandil ziyaretinde bulundular

SS. 162 Nolu Çerkezköy Zirve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte şoför esnafının kandilini kutlarken, son günlerde bölgeyi etkisi altına alan kar yağışına karşı meslektaşlarını uyararak kandil simidi dağıttı. Otogarda bulunan esnafın istek ve şikayetlerini dinleyen Yıldız, Çerkezköy halkının Tekirdağ ve ilçeleriyle olan ulaşım sorunun kooperatifin faaliyete başlamasıyla birlikte büyük ölçüde çözüldüğünü ve önümüzdeki günlerde vatandaşların kooperatifin varlığını daha fazla hissedeceğini kaydetti.

 

ESNAFIMIZIN VE VATANDAŞLARIMIZIN KANDİLİNİ KUTLADIK

 

Yıldız, "Bizi birbirimize bağlayan dini ve milli günlerde tek vücut olmamız, hasbıhal etmemiz inancımız ve idealimizin gereğidir. Bu vesile ile Çerkezköy otogarındaki meslektaşlarımızın ve burada seyahat eden halkımızın kandilini kutladık. Bu duygu düşüncelerle kandilimizin İslam alemine ve camiamıza hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10