Demircan: Genel Başkanımız tavrını net ortaya koymuştur

Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi ve Trakya Bölge Sorumlusu Turan Demircan, geçtiğimiz günlerde Ankara'da gerçekleştirilen MKYK toplantısını değerlendirdi. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa

Tekirdağ 21.02.2021 16:17:00 0
Demircan: Genel Başkanımız tavrını net ortaya koymuştur

Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının geçtiğimiz gün Ankara’da bir otelde Genel Başkan Mustafa Destici, divan üyelerinin katılımı ile gerçekleştiğini kaydeden Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi ve Trakya Bölge Sorumlusu Turan Demircan,” Toplantıda kapalı olan teşkilatların yeniden açılması, teşkilatlarımızın olmadığı yerde teşkilatlarımızın açılması yönünde fikir alışverişinde bulunuldu. Ocak ayında ilimizde ve ilçelerimizde yaptığımız üye kayıt çalışmalarından dolayı Genel Başkanımız Mustafa Destici tarafından tebrik edildik. Mevcut il genelinde beş olan teşkilat sayımızı Süleymanpaşa ve Malkara ilçe atamaları ile birlikte yediye çıkarttı. Bölge sorumluluğumuzdaki Kırklareli’de teşkilatlanma çalışmalarına hız verdik. Önümüzdeki süreçte de Edirne’de teşkilatlarımızı kurarak görevlendirmeler yapacağız” dedi.

 

GENEL BAŞKANIMIZIN SÖZLERİ BÜYÜK YANKI OLUŞTURMUŞTUR

 

Cuma günü Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin yeni anayasa ile ilgili gezileri kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyaret gerçekleştirdiğini kaydeden Demircan,” Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Genel Başkanımız Destici, CHP liderinin özelikle telaffuz etmekten çekindiği pkk terör örgütü ile çok net tavrını ortaya koymuştur. Genel Başkanımız Destici’nin,“ Bazı sorular, basının önünde, kamuoyu önünde sorulur, bazı sorular da devletin ilgili kişilerine ya da kurumlarına, kapalı şekilde sorulur. Çünkü terörle mücadele ediyorsunuz.""İki bakanımız TBMM'ye geldiler, bilgilendirdiler. Bakanlarımız, pkk'nın uzantısı hdp'nin olduğu bir mecliste ne kadar bilgilendirebilecekler? "Ha Murat Karayılan, ha Meclis'teki kara çiyan. Ha Duran Kalkan, ha Pervin Buldan” sözleri kamuoyunda büyük yankı oluşturmuştur” dedi.

 

GÖZLERİNE SOKA SOKA ORTAYA KOYMUŞTUR

 

Demircan, “ Genel Başkanımız Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gara operasyonu ile devlet ve hükümet yetkililerini suçlayıcı söylemlerinin karşısında adeta devlet adamlığı ve devlet terbiyesinin ne olduğunu gözlerine soka soka ortaya koymuştur. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak özellikle her platformda terör örgütü yakıştırmasına biz direkt pkk diyoruz. Pkk eşittir hdp’dir. Büyük Birlik Partisi her zaman devletinin ve milletinin beka konusunda her durumda devletinin ve milletinin yanında olmuştur. Bu saatten sonra da terörle, terör sevicilerine ve Doğu Türkistan’da katliam yapan Çin’in destekçilerine gerekeni her platformda dersini vermeye devam edecektir” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10